#11 Yunus Akgün

Yeterince şansı vardı ligin ilk 8-9 haftası 11 çıktı 1 gram ilerleme olmadı maaşına zam yapılacaktı onun da etkisi olduğunu düşünüyorum ama genel olarak Kerem de Yunus da bence biz olduk havasında takıldılar. Umarım ikisi de çalışmaları arttırır ekstra çalışıp düzelirler ikisi de önemli değerler ama bu gidişle kendilerini bitirecekler.

bazen acaba üstüne çok mu gidiliyor demekten kendimi alıkoyamıyorum
Gidiliyor zaten. Hem bunun hem Keremin üstüne.

Bizim taraftara gören zaten hem Kerem hem Yunus hem çok çalışsın hem çok hızlı olsun hem çok gol atsın hem çok asist yapsın hem top kaybetmesin hem maç içinde tercih hatası yapmasın. Bizim taraftar böyle oyuncular istiyor ama böylesi Realde Cityde bile yok. Çünkü böyle oyuncu yok.

Onun için diyorum zaten hep. Bizim taraftara bir tarafa Aydın Yılmaz diğer tarafa Serdar Özkan müstahak

Adanadaki yunus
03.webp

Bizdeki yunus

MV5BZGVmNmJlN2EtOGE4MS00OTAxLTk2ZjQtZmQyNmE1YmZlNzhlXkEyXkFqcGdeQXVyOTQ1Mzg0Mzg@._V1_.webp

Uzulerek Bizde olmicak gibi goruyorum. Insallah kendini toparlar va daha inanarak cozum bulur. Problem yetenek degil. Teknik ekip cozmeli bence.. yunusun tek yapmasi gereken digerlerinden daha cok istemesi

Dursun başkan da mı BMW alsın yani? Onu mu istiyon yonis? O zaman mı oynucan hea?

Dk arasından döner geri
Damgasınıda vurur

Aceleye gerek yok ☝️

Dunku muhtesem zaferimiz ile ilgili hic paylasim yapmamis. Yakismadi

Kaybetmek en kolay olanı içerdeki ilk maçta tribünlere çağırıp destek olunmalı çocuk alt yapımızdan çıktı gayet de yetenekli yıllardır çıkmıyor işte alt yapıdan hemen silip atmak bize yakışmaz ...

Kalmaya ve kendini kanitlamaya hazirsa, tam yeni sözlesme verme zamani. Hem degeri biraz düsmüsken, belki daha ucuza tutariz ve oyuncuya sana güveniyoruz ve arkandayiz mesaji vermis oluruz.

Bu çocuklar sürekli zayıf karakterleriyle küsecek bir şeyler buluyorlar. Bu taraftar seni kötü oynadın gol yapamadın diye ıslıklamadı yunus efendi. 1 gram çaba mücadele göstermedin, takımdan ayrı kafana göre oynadığın için ıslıkladı. Sen önce hangi formayı giydiğinin farkına var. Çok istiyorsan defol çok sevdiğin adanana

Geri
Üst Alt