#11 Yunus Akgün

Golü yer yemez kapatmıştım yayını bundan sekmiş de girmiş top.Sene başından beri 1 tane olumlu katkı yaptığı maç olmadı adanada griezmana bağlayan adam bize gelince negatif katkı yapmaya başladı gerçekten ilginç

Yunus defans yapmayı bilmiyor. Eger oynatacaklarsa mümkünse bizim yarı sahaya geçmemesi gerektigini söylesinler. Rakip yarı sahada beklesin çünkü bizim tarafa defans yapmaya geldigi an gol yeme riskimiz artıyor.

Taraftarın gözünde Ömer Bayram seviyesine geriledin tebrik ederim. Son maç defansta oynaman dışında 21 maçta 1 gol 3 asist ile hücum katkısı da vermediğin ortada.

tamam sabredelim ediyoruz da sende allah kitap askina birsey yap yav 1 gol at arkadas kici kirik emre bile 90a asiyor sikecilerde..

peşpeşe 2-3 gol asist yapsa uçacak gidecek ve maalesef oda benim gibi düşünüyor buda baskısını sürekli artırıyor, normalde basit şekilde yapacaklarını yapamıyor.

ama çöpe atılacak bir adam asla ve asla değil.

Penaltida bile saçma karar verdin. Adam bomboş 2 saat top suruyon sonra kaptiriyon. Biraz daha calis

Kerem'e göre pas oyununda daha iyi ama ikisi de dengesiz bence. İstikrar göremiyorum.

kerem'den daha çok dakika çalmalı. bugün kel murat'ı tokatlayarak tebrikiki hak etti.

Geri
Üst Alt