#11 Yunus Akgün

3 gol 3 asist yapsa yine eleştirilir. 2 yıl öncesinin Kerem'i gibi.

Büyük takımda oynamak istiyorsan bu kadar top kaybedemezsin. Rakibin neredeyse tek işler planı senin takımının top kayıplarıyken hele. Hamle oyuncusu olabilir ama 11 için hiç umut vadetmiyor bana.

Çok gömülüyor şu kurguda çocuğun yapacağı bir şey yok. Mertens gibi 10 numarada oyunu bilen ve santraforda Icardi gibi bir topçuyla daha farklı olur

Yaa olm nedir seni tutan şey yaa

Yeteneğin var

Hızın var

Fiziğin var

Nedir seni tutan şey anlamıyorum ki

Bırak aksın futbol önünde

Futbol IQsi 0 olan futbolculara tahammülüm kalmadi. Giderken kapıyı kapat ve geri dönme lütfen. Adana Demirspora hayırlı olsun.

Süre bulduğu maçlarda takım niye oynar gibi gözüküp verimsiz kalıyor bilimsel bir açıklaması olmalı. Kimle oynanırsa oynansın kopyala yapıştır gibi maçlar izliyoruz Yunus'lu takımda.

Menejerine derhal telefon aç ve ona bavulunu topladığını söyle..Güle güle

Yunus kötü futbolcu değil. Sadece bizim oyuncu grubunda sağ kanada uygun değil. Sapla samanı karıştırmayalım.

Büyük takım böyle olmaz ,kimse kusura bakmasın
Kerem çok çok çok mu iyi oyuncu ,hayır ,ama formayı hakediyor zorluyor çabalıyor gelişiyor ,bu arkadaş bizde olmayacak
Büyük klüpsen hık mık etmeyeceksin 4’e ver opsiyon koy x fiyate ben geri alırım diye

Neyine elinde tutuyorsun ki

Sorun ne bilmiyorum. Hoca kaptan bile yapmis, ama mars basmiyor bir turlu. Yetenegine yazik.

Yok abi ben bundan umudumu felan kestim geçen sene sezon başladığında da bunla başlamıştk takım ileri gidemiyordu takımı aşırı yavaşlıtıyordu bu sene de aynı çıktı takım kendine geldi bu hep öyle olması tesadüf değil.

Ilk yari da iki pozisyon yaratti kendi cabasi ile

Bunu yunus degil de zaniolo yapsa sabaha kadar kritigini yapanlar olurdu

Bir kere bu memlekette bu cocuktan beklentiye girmek dunyanin düz olduguna inanmak kadar abes

Amuda kalkip secdeye gitse yine yaranamayacaginin farkinda cok belli

Bence gitsin avrupa da oynasin kendisi icin daha hayirli olur.

Bizim takımda zorunlu. Çünkü solda Kerem oynuyor. 2 kanat da göbeğe girerek oynayıp sürekli top kaybı yaparsa 4. lig takımı bile kalende pozisyon bulur.

Mesele orta açmaları değil rakip defansı kaleye yaklaştırıp bizim stoperleri rakip sahaya yerleştirmek.
Değerli bir tespit olmuş. İşte tam da bu yüzden Rashica alınmalı. Yoksa sezon içinde çok arayacağız

Geri
Üst Alt