#11 Yunus Akgün

yetenekli falan olmayan topçu ülkemizde top sürüp soluna çekebilenlere yetenekli deniliyor işte yusuf sarı da bunun kadar oynadı adanada zaten aynı familya topçuları yusuf daha hızlı hatta yunustan
oyun aklı yok oyun görüşü yok hadi bunlar sonradan kazanılabilicek yetenekler değil ama special bi özelliğin de olmayınca tek olayın sola çekip kaleyi düşünmek oluyor o da hep autla sounçlanıyor zaten

ha anadoludan oğulcan moğulcan gibi topçular toplayana kadar yunus kalsın mı klubede kalsın sonradan girip katkı verir bi şekilde ama ilk 11 falan olmaz yani

Bilmiyorum ben mi yanlış maçı izledim ama ilk yarı gayet temiz oynadı. Hatta içimden ulan adam galiba halı saha topçusu o yüzden böyle iyi oynuyor diye geçirdim. :red:

Buraya bi baktım herkes sövüyor anlamadım valla.
Zaniolo ile birlikte ilk yarı en çok uğraşan adamdı.

Ikisinin de dünden beri ne anası kaldı ne bacısı.

Zaniolo ile birlikte ilk yarı en çok uğraşan adamdı.

Ikisinin de dünden beri ne anası kaldı ne bacısı.
Uğraştı zaten de, bir şey yapamadı bence. O vurduğu top gol olsa adamın kariyeri değişebilirdi.
Yüz ifadesine bakıldığında anlaşılıyor zaten. Her oynadığı maç ecer terleri döküyor. Bir türlü şöyle Zaniolo'nun FB maçındaki gibi şansı dönmedi çocuğun.
Çocuk sağına bakıyor Zaha, soluna bakıyor Kerem, bir yanda Morutan performansını yükseltmiş, diğer taraftan Rashica, Sanchez filan konuşuluyor. Bir şeyler yapmam gerek diyip hiç bir şey yapamıyor maalesef. Tamamen baskı ile alakalı.
Ben söylediğim zaman katılmıyorlar ama geçen yıl sezon başında kanatlarda Kerem ve Yunus oynarken
Yunus daha az top kaybı yapıp daha derli toplu oynuyordu. Sonra Kerem performansını yükseltti, hoca da Rashica'yı oynatmaya başlayınca yine şansını kaybetti.
Yanlış anlaşılmasın Rashica oynaması lazımdı zaten de, insanda biraz şans olacak. Kerem'in alternatifi yoktu mesela. Hem oyuncu bazında, hem de tarz olarak.

kerem special bi yetenek durur durur kasımpaşa maçında ki gibi uzaktan 1 tane sallar 2 golle hattricikle fln maçı bitirir ya da son 10 hafta 10 asist falan yapabilme gücünde , kabiliyetinde , oyun tarzı olarakta ne yapacağı ön görülemeyen bir topçu dribling çalım asist şut hepsi 10/10 olmasada vasatın üstünde yunus yarısı kadar olsa zaten keremin o da oynar 11

Uğraştı zaten de, bir şey yapamadı bence. O vurduğu top gol olsa adamın kariyeri değişebilirdi.
Yüz ifadesine bakıldığında anlaşılıyor zaten. Her oynadığı maç ecer terleri döküyor. Bir türlü şöyle Zaniolo'nun FB maçındaki gibi şansı dönmedi çocuğun.
Çocuk sağına bakıyor Zaha, soluna bakıyor Kerem, bir yanda Morutan performansını yükseltmiş, diğer taraftan Rashica, Sanchez filan konuşuluyor. Bir şeyler yapmam gerek diyip hiç bir şey yapamıyor maalesef. Tamamen baskı ile alakalı.
Ben söylediğim zaman katılmıyorlar ama geçen yıl sezon başında kanatlarda Kerem ve Yunus oynarken
Yunus daha az top kaybı yapıp daha derli toplu oynuyordu. Sonra Kerem performansını yükseltti, hoca da Rashica'yı oynatmaya başlayınca yine şansını kaybetti.
Yanlış anlaşılmasın Rashica oynaması lazımdı zaten de, insanda biraz şans olacak. Kerem'in alternatifi yoktu mesela. Hem oyuncu bazında, hem de tarz olarak.
Bunu ben de demiştim geçen sene, özellikle ilk 5 hafta falan Yunus Kerem'den çok daha etkiliydi. Eksiği olan tek şey skor üretememesiydi çünkü bolca pozisyona girmişti başlarda, tabi bu tüm takımın genel bir problemiydi sezonunun ilk 12-13 haftasında. Pozisyonlardan yaranamıyorduk.

Kerem ile Yunus arasındaki en büyük fark karakter yapıları. Kerem hiç pes etmiyor, Yunus ise çok kırılgan en ufak kötü gidişat etkiliyor kendisini. Adım gibi eminim ilk hafalarda o bahsettiğim periyotta 2-3 gol atsaydı 1-2 asist yapsaydı bambaşka bir sezon performansı görürdük kendisinden.

Ama işte futbol sadece yetenekle olmuyor, mental olarak da çok güçlü olmak lazım. Görüyoruz işte Yusuf gibi bir cevher var ama hiç bir halta yarayamadı şimdiye dek

zahaya niye 11 numarayi vermedin kardesim

sabah sabah aklima geldi sinirlendim

Hemen yarın gönderin kiralık filan

Hemenn

Ben hayatımda bu kadar ömür törpüsü bir oyuncu görmedim arkadaş

Pek begenmesem de iyiydi. Ozguvenli olunca fark yaratabiliyor. Bunu devamli gostersin artik

bu adam hala 3-5 ediyorken satın abi bir şey olmaz maximumu bugündür bu adamın

Bu son pas tercihleri ve bu son pas beceriksizliği ile maksimum yeri Adana Demirspor olur işte.

İyiydi, son paslarını düzeltse direkt maçı alacak kadar aksiyona giriyor

Driplingleri iyiydi ama son pasları veremiyor. Mertense 1 tane güzel top indirdi

Geri
Üst Alt