#11 Yunus Akgün

Aslanımızın başarılı olmasını gönülden diliyorum, yolu açık olsun. Ama şu da var ki özellikle de üst düzey maçlarda daha dinamik olmalıydı. Molde maçında Boey nin kevgire dönmesinde Yunusun da katkısı vardı. Ligde oynardı ama clde olmazdı. Umarım çok çok başarılı olur.

Son maçta ciddi katkı vererek ayrılması iki taraf açısından da çok klas oldu.Yolu açık olsun umarım kendini geliştirir milli takımda sağ kanadı Cengiz çöpünden alır.

Umarım çok başarılı olur ve burada bok atanları göt eder.

Yolun açık olsun

bizde iki senedir bir sey oynamadi ki la niye g.t olalim

adanadaki yunusa ben de bayilmistim ama bize geri gelince ciliz ve korkak bir yunus cikti ortaya

evet yunus cok yetenekli bir oyuncu ama bu yetenekleri rakipte sari kirmizi forma olunca gösteriyor gibi sadece

son mac haric

gitsin orada kafasi rahat sekilde oynasin

gs formasi cok agir geldi bu cocuga

bizde iki senedir bir sey oynamadi ki la niye g.t olalim

adanadaki yunusa ben de bayilmistim ama bize geri gelince ciliz ve korkak bir yunus cikti ortaya

evet yunus cok yetenekli bir oyuncu ama bu yetenekleri rakipte sari kirmizi forma olunca gösteriyor gibi sadece

son mac haric

gitsin orada kafasi rahat sekilde oynasin

gs formasi cok agir geldi bu cocuga
Formayı siz ağırlaştırıyorsunuz bence.

Çok denedik ama tutmadı bir türlü, yolun açık olsun. Umarım bir gün buluşuruz ve beklenen performansı gösterirsin cimbombomun çocuğu

Yunus icardi ile fazla oynamadı. Bu da şanssızlıklarından biri bence.

Çok yetenekli herif ama o kadar fazla atağı topu geri çekip veya gereksiz çalıma girip bok ediyor ki beni delirtiyor. Bir yandan da sıkışmış bir maçı pat diye çözebilecek de birisi. Kadronun şişkinliğini de göz önüne alarak 8-10 milyon civarı gönderilmesini mantıklı buluyorum.

Belki İngiltere'de mental gelişimini tamamlayıp harika bir oyuncu olur bizi de gururlandırır.

maç sonrasında bek yardımı yapmadığını yazmıştım. orhan uluca'da maç analizinde 11:30'dan 20.dakikaya kadar anlatmış tek tek.

Avrupa da alt yapı, ligde yerli zorunluluğu var. İkisini de en güzel şekilde karşılayan sağlam bir yedek kanati yolladık. Bence hatalı oldu.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi bir kanat oyuncusu değil, seviyemizden uzak. Arada bir güzel işler yapıyor olması yeterli değil. Yolu açık olsun

df03a964fdff130950ab7778342a3462.jpg

b215c63049667bf5c6c30729fa9fb990.jpg

342ac0c96fd0720f0c553438c207e07e.jpg

Al sana Yunus. Gerek yok abicim, güle güleeeee

Geri
Üst Alt