#11 Yunus Akgün

maç sonrasında bek yardımı yapmadığını yazmıştım. orhan uluca'da maç analizinde 11:30'dan 20.dakikaya kadar anlatmış tek tek.

Evet adam çok güzel değinyor. Kerem ve Yunus yaklaşık bütün mac hep yanlış yerlerde duruyor. Herkes Boey gibi iki ciğerli değil ve geri kalan oyunculara ekstra 1.5 adamlık iş düşüyor. Sergio ve Berkan da Torreira olmadıkları için, rakip aşırı güçlü gözüküyor.

Rashica fazla kaliteli birisi değil ama bunlara göre arkaya fazla yardım edip, Boeyi de rahatlamak için elinden geleni yapıyordu. Kerem bence uyarılmalı

1693080426867.png

Yunus Akgün: "Leicester City'de olmaktan dolayı çok gururluyum. Çok sıcak karşılandım. Türk futbolcuların hayali Avrupa'dır. Bu da benim ilk deneyimim. Leicester City için elimden geleni yapacağım."

Basarilar Aslan parcasi, kendisini cok seviyorum sempatik biri ve yetenegi de var. Düzgün karektere sahip.

Arslanım benim kaçtı kurtardı kendini

11 numarayı zaha alabiliyor mu acaba? Yada yeni gelen ziyech mi alabilir sadece? Zaha 14 no ile resmi maça çıktığı için değiştirme yapamaz gibi sanki ama fbli ismail 80 no ile maça çıkıp en son avrupa maçında arao'nun 5 numarasını giymişti.Kural tam olarak nasıl anlamadım.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leicester 4te4 birinci şu an- sonraki maçları içeride Acun City içeride... Younnesss yazar mı ilk maçında

Yunus girerse şov yapar.İlk 11 şartıymışlar her maç sonradan oyuna girer bir şekilde 29 maç oynar

Gecen sene sezon basinda o kadar aans yakaladi, ilk onbirde basladi. ADS'de yaptiklarini Galatasaray'da yapamadi. Orada teke tek kalip basip gidiyordu ama burada o olmadi. Olmayinca bocaladi. Cocugu ilk Belcika'dan istediklerinde gondermeliydik.

hemen iki tani atmis Leicester

Yunusun skora katkisi olmasa da ona bagliyorum bunu

Kelechi ingiltere alt liglerinde sürünüyor yedeklerde, oyuna da almıyor Vardy tek forvet oynadığı için..

2.yarı girip 45 dk oynamış 1 kaçan net şans diyor sofascore 19 isabetli pas (%100), 1 top çalma, 1 isabetsiz şut, 3 top kaybı, 3 ikili mücadele kazanma,

Geri
Üst Alt