#11 Yunus Akgün

20 kez dinleme sonucu konuşma kaydını çıkardım

İt : Tök bosuma oynayacam dedim tök bosuma

Yunus :Hadi lann

İt : yiaahhhhhh

Yunus : Haftaya izlersin

Yunus :Yürü git lan .. Haftaya izlersin

Yunusun sesi de epey tokmus bu arada ben böyle çit kırıldım görünce ince bir ses beklerdim

bu videoyu ilk defa görüyorum

tam bir oevladının karşılığı bu herif
Süzmesinden hemde. Bunun götüne tekmeyi bassallar ki o akıl kuşlarda zerre yok. Anadolu'ya döndüğünde görürüm o süzmeyi. Bigün biyerlerde çok fena harcayacaklar bu süzmeyi. O zaman tam anlamıyla elden ele gezen güle dönecek.

Şu mhy için elinizi yormaya değmez ya gerçekten uğraşmayın boşverin abi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hemen dönüvermiş anasının evine

championshipte göz dolduramayan adamın gs'de işi yok

hıyar ağası biraz gayret etse premier ligde oynicaktı öbür sezon. emre çolak vol .2 yürüsün gitsin ısparta 32spora düşük profil herif
Seakin olalım hocam

Bence saçma sapan eleştirilerle adamı gömmeye çalışmanın anlamı yok. Öyle ya da böyle Championship şampiyon takımının bir parçasıydı. Almadılar o ayrı. Şuan Kerem Aktürkoğlu’da gitse almazlardı bir fark yok.

Kerem’in gideceğini düşünürsek yerli rotasyonu açısından kadroda olması şart. Piyasada adı geçen Oğuz’dan da diğer yerli isimlerden de üç dört seviye daha topçu yetenek olarak.

Has cimbomlulara ihtiyacımız var takımda.

Yuvasına geri döndüyse de hoş gelmiş sefa getirmiş aslan parçası.

Oğuz Aydın, Can Keleş o bu gibi ne idüğü belirsiz adamlara 3-5 milyon dökülmektense evladımız Yunus'un kalması her şeyden kıymetli olur bir defa adam Galatasaraylı ve bu tarz oyuncuların eksikliğini 2 gün önce izleyip dersimizi aldık.

Emin Bayram gelecek o da kadronun AS rotasyon oyuncusu olacak, Florya'dan çıkan çocuklar bu takımın çimentosudur ve her dönem kadroda en az 2 tane olmak zorundalar.

Kerem fizik olarak çöktü gönderilmeli. Tarz ve mevki farklı olsa da Yunus ikame edilecektir yerine. Parayı basarsak Yusuf Sarı'yı da alalım pırpır topçu iyidir. Statik elemanlardan gına geldi Balper bu yüzden gözümüze Mbappe geliyor.

Herifleri kiralik göndermemeyi öğrenelim artık. Muhammed disinda gerçekleşen transfer yok. 1 sene mal gibi acaba oynadı mi, acaba kaç maç kaldı diye hesap yapıyoruz sonra hop geri geliyorlar.

Oğuz Aydın, Can Keleş o bu gibi ne idüğü belirsiz adamlara 3-5 milyon dökülmektense evladımız Yunus'un kalması her şeyden kıymetli olur bir defa adam Galatasaraylı ve bu tarz oyuncuların eksikliğini 2 gün önce izleyip dersimizi aldık.

Emin Bayram gelecek o da kadronun AS rotasyon oyuncusu olacak, Florya'dan çıkan çocuklar bu takımın çimentosudur ve her dönem kadroda en az 2 tane olmak zorundalar.
Yunus' un dönmesi Oğuz' un alınmasına niye engel olsun? İyi olan Barış gibi formayı kapar, yürür gider.

Muhtelif defolara sahip yabancı oyunculardan medet umdukça yerlilere ihtiyaç kaçınılmaz olacaktır. Banko güvendiğin adam yetersiz kalırsa ne yapacaksın? Yarışmacı kulüpsen, gerektiğinde ederinden fazla para vererek de transfer yaparsın bazen. Kasımpaşa gibi takılmak istersen işin kolay...

Geri
Üst Alt