#11 Yunus Akgün

Okan hoca Yunus'ta kendi gencligini goruyor olabilir. Okan 1989'da Mustafa Denizli tarafindan ilk 11'e yerlestiginde ayni Yunus gibi teknik ve yaratici idi ve on tarafta oynardi. Okan'in dinamo orta sahaya evrilmesi Kalli donemine denk gelir.

Eger Okan hoca Yunus'u fizigini gelistirip sahada basmadik yer birakmamaya ikna ederse Yunus Mertens'in ikamesi olabilir cok rahat.

Okan hoca Yunus'ta kendi gencligini goruyor olabilir. Okan 1989'da Mustafa Denizli tarafindan ilk 11'e yerlestiginde ayni Yunus gibi teknik ve yaratici idi ve on tarafta oynardi. Okan'in dinamo orta sahaya evrilmesi Kalli donemine denk gelir.

Eger Okan hoca Yunus'u fizigini gelistirip sahada basmadik yer birakmamaya ikna ederse Yunus Mertens'in ikamesi olabilir cok rahat.

Paralel evrende mi renkdas ?

Denizli'nin dahli yok bildiğim kadarı ile Okan Feldkamp ile takıma dahil oldu.

Yunus, şu an için Tete' den daha iyi bir hamle oyuncusu olmaktan öteye zor geçer ki bu da pek bir maharet sayılmaz hani. Fiziksel durumunu geliştirip tempo, dayanıklılık, temaslı oyun konularında yeterliliğini ispatlayamazsa bu takımda as oyuncu olamaz ve bunun için fazla zamanı da kalmadı artık. Başarılı olmasını çok istediğim, sevdiğim bir futbolcumuzdur, umarım bu son şansını iyi değerlendirir...

Denizli'nin dahli yok bildiğim kadarı ile Okan Feldkamp ile takıma dahil oldu.
Sevgili Levent. Ilk resmi maci 1991-1992 sezonunda ama Kalli degil Mustafa Denizli doneminde. Kalli'nin bizdeki ilk yili 1992-1993 sezonu eger hatirlarsan. Benim kastettigim 1989'da da Denizli hoca kendisine hazirlik maclarinda yer vermisti. A takimla idmanlara da cikartmisti. Okan'da Denizli hocanin emegi vardir. Ama kendisini modern futbola adapte eden de Kalli'dir.

Okan hem cok cevik hem de zeki bi topcuydu hocam. Hatirlarsan macin neredeyse tamamini 9 kisi oynadigimiz bir mac vardi Trabzon'a karsi. Hakan ile birlikte duman etmislerdi rakibi ama sanssizlik 1-1 bitmisti mac. Bu cocukta o isik yok. Varsa da ozguven sorunundan dolayi gun isigina cikmasi zor. Umarim ben yanilirim, sen hakli cikarsin.

Okan hem cok cevik hem de zeki bi topcuydu hocam. Hatirlarsan macin neredeyse tamamini 9 kisi oynadigimiz bir mac vardi Trabzon'a karsi. Hakan ile birlikte duman etmislerdi rakibi ama sanssizlik 1-1 bitmisti mac. Bu cocukta o isik yok. Varsa da ozguven sorunundan dolayi gun isigina cikmasi zor. Umarim ben yanilirim, sen hakli cikarsin.
Sevgili Arif. Hatirlamaz olurmuyum. Mih gibi aklimda. Dogru diyorsun Okan hakkinda. Bugun bana 17 yasinda Okan mi Yunus mu deseler her seferinde Okan derim. Ama bak Okan hocaya guven. O diyorsa bunlari Yunus hakkinda o zaman da bize saygi duymak duser. Bence Yunus'un kapatmasi gereken tek sey Hirs eger kendisini Okan'in genc yaslari ile kiyaslarsak. Yunus'ta gecen yil bu hirs yoktu. Eger bu sene gozunde o hirs ve isikla gelirse basarir. Yoksa da yazik olur kendisine

Sevgili Arif. Hatirlamaz olurmuyum. Mih gibi aklimda. Dogru diyorsun Okan hakkinda. Bugun bana 17 yasinda Okan mi Yunus mu deseler her seferinde Okan derim. Ama bak Okan hocaya guven. O diyorsa bunlari Yunus hakkinda o zaman da bize saygi duymak duser. Bence Yunus'un kapatmasi gereken tek sey Hirs eger kendisini Okan'in genc yaslari ile kiyaslarsak. Yunus'ta gecen yil bu hirs yoktu. Eger bu sene gozunde o hirs ve isikla gelirse basarir. Yoksa da yazik olur kendisine
ADS'den dondugunde akli bi karis havadaydi sanki. Ilk onbirde basliyor ama kendi kafasina gore takiliyordu. Sonra pabucun pahali oldugunu anladi ama is isten gecti tabi. Gecen sezon az bi sey baktim Leicester maclarina zaten cok ta oynamadi maalesef. Dedigin sahanin orta kisminda bazen bi seyler yapti gibi ama bence onun icin en hayirlisi orada bir sene daha kalmasi ondan sonra donmesi. Yasi da ilerliyor ama 30+ topculara bayila bayila odedigimiz paralarin cuzi kismina bu cocuk bir sonraki sene donmek kalydiyla tekrar denenebilir.

Sağ ayak bileği 36 tane tete eder.

Okan hocanın oyununa uygun bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Oğuz Aydın Yunus kadar yetenekli değil ama Okan hocanın oyununa daha uygun bir adam

barış alperle takılsın barış ne yiyorsa aynılarını yesin, barış ne kadar ne antrenman yapıyorsa aynısını yapsın.

Rol oyuncusu olmaya ikna olursa bize korkunç fayda sağlar. Berkan o dönüşümü sağladı sıra Yunus'ta.

Sıfır maliyetli bizim evladımız, gidip gurbette 1.000 dakika oynamanın alemi yok, sahip çıkın şu takıma.

Yedeksen AS oyuncu olmak için çabala ya da alacağın kısa sürelerde Galatasaray için oyna kendin için değil bunu şiar edindiğinde çok büyük izler bırakacaksın ve bir süre sonra otomatikman AS oyuncu olacaksın zaten.

Performansını en çok merak ettiğim oyuncumuz.

Hala aynı düşünüyorum. Yunus bizim seviyemizde bir oyuncu değil.

Ben oldum havasından çıkmalı mücadele etmeli keremi değil barış Alperi örnek almalı mental konuda

As kadroda o kadar eksikler varken rotasyon oyuncularının konuşulması ortamı geriyor. İki kere arka arkaya şampiyon olmuşsun. Hala transferde elimiz kolumuz bağlı gibi.

Geri
Üst Alt