#11 Yunus Akgün

Aylardır yerli kanat arıyoruz adı geçenlerin hiçbirisi Yunus'tan iyi değildi önce bir eldekileri tüketelim.

Bir sınır var o sınırı aşabilirse durduralamayacak. Ayrica deli gibi kuvvetlenmesi lazım umarım dikkat ediyordur.

Okan Buruk: "Yunus'un özellikle maç oynaması gerekiyor. Bundan önceki süreçte az süre de verdik ona. Geçen maçtaki isteğini çok beğendim. Kolay kolay top kaybetmeyen bir oyuncu, bu önemli bir şey."

Maç eksikliği çok açık. Oynadıkça daha diri ve daha iyi karar veren bir Unus göreceğiz.

Icardi döndüğü zaman 3-5-2'ye dönünce merkez orta sahalardan biri olabilir.

Yunus'a güvenim tam
Daha önce de olduğu gibi

Mücadele ve azim konusunda bambaşka bir yunus izliyoruz pres oyunumuza uygun hareket ediyor..Lakin onun dışında hücumda çok ahım şahım bir iş yaptığını düşünmüyorum taraftar abartıyor yunusu istekli görünce.. Hücumda da iyi iş yaparsa dile getiririz zaten şimdilik idare ediyor kariyerinin en önemli senesi bu sene belki de

g.ant fk gibi 9 eksikli dangalak bi takıma karşı naptığı beni pek ilgilendirmiyor

adanadaki halinin epey gerisinde, 10 maç üst üste istikrarlı bi performans vermeden övgülere boğacak bi durum yok

g.ant fk gibi 9 eksikli dangalak bi takıma karşı naptığı beni pek ilgilendirmiyor

adanadaki halinin epey gerisinde, 10 maç üst üste istikrarlı bi performans vermeden övgülere boğacak bi durum yok
Bugün ne yaptı yav, millet övüyor da şahsen vasatı aştığını düşünmüyorum. Yani böyle kötü bir rakibe karşı bile extra hiçbir iş yapamadı. Atamadığı pozisyon penaltıdan daha kolay ve halı sahada kaçırsan bir daha seni çağırmazlar. Attığı golde de yine tekte vuramıyor. Bu mevzuyu da elli defa yaşadık. Bugün övenleri haftaya göreceğiz bakalım neler diyecek. Keşke beni mizahsen duruma düşürecek bir performans verse, isteriz yani de olacak şey var olmayacak şey var.

Hala acemi bir çocuk gibi. Çabaları dikkate değer ama hala çelimsiz. Bir türlü kuvvetlenemedi.

Geri
Üst Alt