- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Aylardır yerli kanat arıyoruz adı geçenlerin hiçbirisi Yunus'tan iyi değildi önce bir eldekileri tüketelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan Buruk: "Yunus'un özellikle maç oynaması gerekiyor. Bundan önceki süreçte az süre de verdik ona. Geçen maçtaki isteğini çok beğendim. Kolay kolay top kaybetmeyen bir oyuncu, bu önemli bir şey."
Bugün ne yaptı yav, millet övüyor da şahsen vasatı aştığını düşünmüyorum. Yani böyle kötü bir rakibe karşı bile extra hiçbir iş yapamadı. Atamadığı pozisyon penaltıdan daha kolay ve halı sahada kaçırsan bir daha seni çağırmazlar. Attığı golde de yine tekte vuramıyor. Bu mevzuyu da elli defa yaşadık. Bugün övenleri haftaya göreceğiz bakalım neler diyecek. Keşke beni mizahsen duruma düşürecek bir performans verse, isteriz yani de olacak şey var olmayacak şey var.g.ant fk gibi 9 eksikli dangalak bi takıma karşı naptığı beni pek ilgilendirmiyor
adanadaki halinin epey gerisinde, 10 maç üst üste istikrarlı bi performans vermeden övgülere boğacak bi durum yok
Okan Buruk: "Yunus'un özellikle maç oynaması gerekiyor. Bundan önceki süreçte az süre de verdik ona. Geçen maçtaki isteğini çok beğendim. Kolay kolay top kaybetmeyen bir oyuncu, bu önemli bir şey."