#11 Yunus Akgün

4-4-2 sevmem ama Yunus böyle oynarsa, sağ tarafta da Barış veya Sallai ile birlikte hakikaten biçilmiş kaftan olur.
İşin açıkçası ben de Sallai'yi sağ kanat görüyorum. Bu sistemde Kaan 'ın gelip defansı üçlediği Jakobs ve Barış 'ın kanat/bek rolüne dönüştüğü düzeni işletebilmek için Yunus ve Kaan 'ın varlığı Sallai ve Jelert 'in varlığından daha değerli hale geliyor açıkçası

PAOK maçında da rüştünü ispat edecektir
Güveniyorum ve inanıyorum

Sağ kanat oynatarak heba etmişiz bunca yıl adam sol kanadın adamiymis. Sol ayağı ile daha rahat oynuyor.
En iyi sekanslar sol iç koridordan yardırmaları bana göre sol kanattan ziyade iç oyuncusu gibi oynadı. Defanstan topla çıkarken yaptıkları falan çok faydalı oldu.

En iyi sekanslar sol iç koridordan yardırmaları bana göre sol kanattan ziyade iç oyuncusu gibi oynadı. Defanstan topla çıkarken yaptıkları falan çok faydalı oldu.
2. golde aldı orta sahadan çalımla deldi sol bekle al verden sonra osimhenin göğüse kondurdu topu

işledi ilmek ilmek

yıldızlaşmana gerek yok aslanım

dünkü gibi çabala,doğru tercihleri yap yeterli. bu sene senin senen olacak.

Leicester’da iç oynamak iyi gelmiş, futbolcu olmuş çocuk, çok olgun oynuyor nerede top sürecek nerede basit oynayacak, tüm kararları doğru, top kaybı neredeyse sıfır, mükemmel oynuyor.

Şu videoyu izlerken bir oyuncu yetistirmek için ne kadar çok emek verildiğini düşündüm..

Screenshot_20240922_143115_Samsung Internet.webp

Icimizden çikan değerlere ayri bir kiymet verip sahiplenmemiz gerekiyor bence.

Sağ kanatta oynayınca topu habire soluna çekmeye çalışıyordu. Sol kanat veya 10 noda daha çeşitli hücum gücü oluyor

Keremden 12 milyon kazanip ustune birde yunusu kazandik win win oldu.

Cok basariliydi zaten adana demirdeyken neler yapabilecegini gostermisti artik bol bol oynar. Daha da ileri gidersem mertens sonrasi o bolgenin en dogru ismi de kendisi olur.
Dunden beri cok mantikli yorunlar yapiyorsun. Bu sen degilsin, kendine gel lutfen

Ulan herkes herkes sallarken destekledim diyor kim salladı bu herife
Herkes salladi ben dahil

Sallanacak kadarda vardi 2 sezon önce ilk 10 hafta keremle yunus ilk 11 basladi ve iṣ yapamadi

Ama ṣuan iyi oynuyor nasil salladiysak simdi de hakkini vermek lazim bukadar basit

Taraftar iyiken över kötuyken gömer malesef

Geri
Üst Alt