#11 Yunus Akgün

30 metre arkasindan gelen osimhen’e bu kadar olculu bir geri pas atabilmesi harika. superstarlar dahil cogu futbolcu geriden gelenin farkinda olmuyor ve sonuna kadar gidip hucumu eritiyorlar orada.

antep macindaki gibi pas, sut, orta tercihleri yine kusursuzdu.

Kulübümüzde Mertens'in veliahtı olabilecek potansiyele sahip tek adam. Umarım böyle devam eder ve seneye 10 numarayı alır. 🤌

IMG_5642.webp

2022/2023 sezonuna başlarken Kerem'in 2023/2024 sezonuna başlarken Barış Alper'in sezonu kıracak performansı vereceğini şampiyonluk yolunda çıkışını yapacağını tahmin edemiyorduk

Umarım 2024/2025 sezonu da Yunus için aynısı olur 25. Şampiyonluğumuza giderken Yunus'un sezonu kıran performansını izleriz

Bir de Yunus uzun mesafeli driblingleri hızıyla yapabildiği gibi dar alanda o top hakimiyetiyle de iş yapabiliyor mesela Fenerbahçe maçında tüm hızıyla patlayıp gittikten sonra Çağlar 'a o pozisyonda bacak arasını atabiliyor bir de bununla beraber son maçlarda çok çalışan sürekli yüksek tempo koşu atan defans yardımı yapan orta sahaya gelip +1 oyuncu olmayı sağlayan Yunus bence Fenerbahçe maçının kahramanlarından biriydi

Son düzenleme:
son maç merkez oyununu beğendim tebrikler. o mevkide dikiş tutturursa büyük eksiğimizi giderir. merkezden dribbling yapıp top taşımak ve topu kolay kaybetmemek çok önemli.

Kerem'den daha faydalı oynuyor şaka maka. İnsallah 2 maçlık parlama değildir de devam eder performansı.

Penaltı pozisyonunda neden kendini yere atmadı onu düşünüyorum hâlâ.. 5 dakika önce aleyhimize nasıl bir penaltı verildiğini gördün kardeşim. Aynı pozisyon. Hatta bu daha netti. Yere yatıp bacağını tutsa oyun duracak, VAR mecburen çağırmak zorunda kalacaktı. Kimse itiraz etmeyince araya kaynattılar pozisyonu. 4. golden olduk resmen.

O kadar ince çalım atmışsın ayağına sağlık çok güzel ama neden kalecinin üstüne vurursun ya çok hafif dibine girse birinci sınıf bir gol atmış olacaktı. Yine de bütün maç çok iyiydi bence hiç beklemiyordum eskiden olduğu gibi pısırık ve içine kapanık takılmıyor, sorumluluk alıyor bence bu sene o eşiği geçme ihtimali var gibi.

Maç temposunu yakaladıktan sonra Yunus gibi oyuncular bizim oyun yapımızda her daim iş yapar. Yeter ki formsuz olduğu bir kaç maçta tribünden ses çıkmasın, sosyal medyada aptal aptal linç olmasın, formsuzken dinlendirildiğinde neden dinlendirildim ben diye küsüp düşmesin, mentalini kuvvetli hale getirmesi de şart.

Geri
Üst Alt