#11 Yunus Akgün

2022/2023 sezonunda Kerem büyük çıkış yaptı şampiyonluğumuzda büyük etki etti, 2023/2024 sezonunda Barış Alper çıkış yaptı şampiyonluğumuza büyük etki etti şimdi 2024/2025 sezonunda Yunus hiç beklemediğimiz şekilde bir yükseliş elde etti

Son 1 haftada 3 maç oynadı üçünde de çok çok iyiydi

Eşiği bu defa atlayacak galiba. Acayip heyecan verici. Bunu başarırsa bu senenin en büyük kazancı olacak.

Yalnız şu cılız plase işini bırakıp ceza sahası içinde olmadıkça golü kafandan sil lütfen Yunus. 2 maçtır 2 net asistin gitti. Üstelik gördüğün halde vermiyorsun pası, bu daha kötü.

yunus güven veriyor.Topu kaybetmeyeceğini biliyorsun,kafasında bir plan var, mesela barış tam tersi, topu alınca ne yapacam diye doğaçlama oynuyor.
Kerem ve Barış 'a göre Yunus 'un farkı bu bence de artık altyapı eğitiminden mi yoksa saha içi görüşünden mi bilemem ama ne yapması gerektiğini daha iyi biliyor ve kolay kolay hata yapmıyor

Kısa adımlaması çok az top kaybı yapması falan çok iyi. Driblingi de olgun. Daha 2000 li bu çocuk. Kerem den daha iyi olma potansiyeli var kesinlikle.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yunus güven veriyor.Topu kaybetmeyeceğini biliyorsun,kafasında bir plan var, mesela barış tam tersi, topu alınca ne yapacam diye doğaçlama oynuyor.

Ya barış artık bakarak atsın şu ortalari sinirim zıplıyor ..Jakobsa bak her topu şak diye yunusun ayağına attı ..Hocanın şu hususa da çalışması lazım çok ezbere orta aciyoruz 2-3 kez yunus da yapti

Bravo aslan parcasi

Bu performansi benim icin sürpriz degil

Özgüveni eksikti ve antep macinda attigi gol ile bunu asti

Her mac böyle devam edecek insallah

1727300423413.webp

Maçtan önce gol atacağını tahmin etmiştim.
Aslanım benim artık takımın önemli bir parçası olduğunu gördükçe daha iyi işler çıkartacaktır.

Çok iyi bir takım oyuncusuna dönüştü. Daha önce de dediğim gibi top kaybını az yapan bir tarzı var. Şut çalışırsa çok katkısı olur.

Ya barış artık bakarak atsın şu ortalari sinirim zıplıyor ..Jakobsa bak her topu şak diye yunusun ayağına attı ..Hocanın şu hususa da çalışması lazım çok ezbere orta aciyoruz 2-3 kez yunus da yapti
Barış'ın o kabiliyeti yok. Ya gücüyle rakibini geçecek ve içeriye kadar girecek. O zaman da yine ortası iyi olmuyor. Diğer türlü de arkaya kolu yapıp top sürecek. Kendi vuruyor o durumda da. Kısaca Barış'ın alt limiti ve üst limiti arasında çok fark var. Yunus'ta bu fark daha az. Bu sezonki performansı için söylüyorum tabi ki.

Barış çok mücadele ediyor,sürekli boğuşuyor,biraz daha rahat sakin olması lazım.

Süper uçuyor çocuk son maçlarda çok mutlu. Taraftar hep destek versin lütfen. 1-2 maç form düşüklüğü yaşadığında yerin dibine gömmeyelim.

Geri
Üst Alt