#11 Yunus Akgün

Gittikce dahada iyi olacak. aslinda tam Mertensin kurnazligini ornek alabilecek. Hem ani hem de mevkisi gibi. BIraz daha ozguvenli olmasi gerekiyor.

Play your normal football, you don't need to proof anything to anyone. Believe in what you can do!

Teknik olarak çok üst düzey topu ayağından kolay vermeyen bir oyuncu Keremin gitmesi onun için şans oldu.10 numarayı bile yedekleyecek kapasitesi var.

Bu sene Yunus ile Sara'nın ekmeğini yiyeceğiz belli oldu. Rakipler bunlara önlem bulana kadar ligin ilk devresi biter. Sonrada İcardi devreye giriyor zaten.

Hem sol ayakla sol kenarda oynayıp içeri bu kadar rahat girebiliyor olması rakibin dengesini acayip bozuyor. Topu alıp içeri çektiğinde rakip sağ bek müdahale bile edemiyor hatta onu durdurmaya gelen stoper ve orta saha bile çok zorlanıyor

Bilmiyorum benim bildiğim Yunus 'a göre çok kuvvet kazanmış, oynadıkça kondisyonu hızı filan hep yukarı gidiyor. Sara ve Jakobs ile birlikte gerçekten çok ekstra efor çok ektra çalışkanlık gösteriyor.Şu son haftalarda yükselen oyunumuzda bu üçlünün yeri çok ayrı

20240927_000648.webp

1 yıl İngilterede antrenman yapmış olması kendisine ne kadar iyi dayanıklılık katmış görüyoruz. Sonra neden fark var. Adamları çalıştırıyorlar orada. Yatmıyorlar antrenmanda. Avrupa kupası maçlarında görüyoruz bizim oyuncular 2 adım fazla atarsak sahada kalırız korkusu ile hareket etmiyorlar. Antrenman seviyemizi muhakkak yukarı çekmemiz lazım.

Top tekniği konusunda Hakan, Arda ve Kenan dışında rakibi yok kimse kusura bakmasın.

Bayağı teknik bir oyuncu Yunus.
katılıyorum - ekstra top tiplemesi ya da ekstra düzeltmeleri ve daha iyi son vuruş edinirse bu süreçte banko ilk 11 oyuncusu olduğunu kanıtlar.

kademe / daha çok gezinme konusunda baya iyi topsuz alanda - paok maçında daha net gördüm tribünden.

Aslinda yunus keremi top diye oynardi ama bu zamana dek.hep bir eksik.yani oluyordu bu sezon heralde komple bir futbolcu olmaya karar kilmis, bir bakmisin barisdan önce yunus transfer olur avrupaya.

Yunus kendini kabul ettirdi artık bu çok onemli hangi seviyeye ulasacagini zaman gosterecek.Teknik kapasitesi çok yüksek bu yüzden ayagindan kolay top vermiyor.Devamli oynarsa çok iyi yerlere gelir efsane olur.

İki gol attı diye yıldız ilan edenler oldu

Maalesef Kerem in inanılmaz gerisinde

Adam Casper gibi saklanıyor sol tarafta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt