#11 Yunus Akgün

40 yılın başı bu adamı sol kanatta kullanarak iyi performans vermesi sağlanmıştı, onu da 2.yarıda yine bozdu gitti sağ kanada attı tüm etkinliğini bitirdi. Mevcut pozisyonda oldukça etkili ve rahat oynuyor, bari buna dokunup da mahvetmesinler.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle devam ederse sezon sonuna kalmadan ocak ayında çok talibi çıkar ve muhtemelen yunusta kerem gibi yuvadan uçar

Osimhen disinda en iyi oyuncumuz konumunda suan. Helal be cocuk. Böyle devam et lütfen.

En büyük sorunu özgüvendi. Onu da yavaş yavaş kazanıyor.

Sezonun kazanımı olacak gibi gözüküyor. Aslanım benim yıllardır patlama yapmasını bekliyorum burada, inşallah üstüne koya koya devam edersin.

Umudu kesmistim kendisinden ama nezaman kero gitti sol tarafa gecti yukselisi basladi. Böyle devam evlat

Yeteneklerinin her zaman farkindaydim ama biraz kendi suçu biraz sürekli kiralanmasindan kaynaklı hatalar.Yunus yerli futbolcular arasında en yetenekli oyuncuların basında geliyor.

En büyük sorunu özgüvendi. Onu da yavaş yavaş kazanıyor.

Sezonun kazanımı olacak gibi gözüküyor. Aslanım benim yıllardır patlama yapmasını bekliyorum burada, inşallah üstüne koya koya devam edersin.
Kaliteli topçu top ayagindayken heyecanlanıyom. Biraz daha gelişirse çok iyi olur. İlk golde ortayı sag ayağıyla yapti

Haydi Yunusss, 2 sene sonra seni de Porto'ya yollayacağız, yolun açık.

2011-12 Engin Baytar effect hissiyatı veriyor
Tabi piskopatlığı hariç :asd:

Bu seneki şansımız

Herifin ligde şu halde olmamızda büyük katkısı var

Geri
Üst Alt