#11 Yunus Akgün

Bence sol daha iyi veya sağ ayağını iyice güçlendirmeli

İlk dokunuşunun iyi olduğu biliyoduk ama topsuz oyunda bu kadar hareketli olabileceği ve dikine bu kadar iyi dribling yapabileceğini pek beklemiyodum açıkcası. Süpriz yumurta oldu bu sene iyi ki de oldu yoksa halimiz haraptı.

Taraftar Yunus'u bari yemesin
Bu sene çok ihtiyacımız var

Dün keremi dinledim yunusun mükemmel bir insan olduğundan bahsediyordu

Ben gol attığımda en az benim kadar seviniyor dedi.Bunu her insan yapmaz hele de aynı mevki de oynadığın nerdeyse çok az insan yapar gibi şeyler söyledi

Oyun olarak yunusun tartışılacak bir tarafı olmadığını zaten artık cümle alem gördü ama bu çocuk bu kadar da karakterli bir kişilik

Yarın yunus kötü oynayabilir hatta 10 maç üstüste kötü oynar belki bu oyun da inişler çıkışlar daima olur ama yunus akgünün made in galatasaray apoleti taşıdığı unutulmamalı

Yerli oyuncuların tabiki hepsi iyidir mükemmeldir diyemeyiz ama galatasaray özelinde iyi yerli oyuncular çok önemli hele böyle yunus gibi kişilik sahibi ve üstüne müthiş yetenekli oyunculara eleştiri dozu iyi ayarlanmalı.Bir insanı küstürmek çok kolay ama kazanmak zor

Galatasaray iyi yerli oyuncuları olmadan şu vahşi futbol piyasasın da başarılı olması neredeyse imkansıza yakın bir şey yerli oyuncuların bağlılığı farklıdır.Biz zaten en büyük başarıları da camiaya bağlılığı güçlü olan karakterli adamlar zamanın da kazandık.Karakter sahibi ve aldığı paranın hakkını veren yabancılar da önemli tabiki burada iyi bir harman yapmak gerekiyor.

Görüyoruz işte senelerdir yıllık en az 3-4 milyon para alıyorlar sonra satsan satılmıyor atsan atılmıyor giderken kulübün kasasını falan alıp götürüyorlar

Ülke yunus akgün kaynıyor biraz üstüne düşülse biraz daha zeki davranılsa bu çöpe atılan milyon eurolar bugün kulüplerin kasasında kalabilirdi ya da üç tane gereksize döküleceğine 1 tane osimhen gibi oyuncuya verilirdi.

Bir de Yunus 'da şey önemli daha 24 yaşında olmasına rağmen 3 lig şampiyonluğu gördü. Belki uzun yıllar Galatasaray forması giyerse Bülent Korkmaz, Suat Kaya ve Muslera gibi en çok şampiyon olan futbolcuların yanında Yunus 'u da görürüz

Aslanım

Türk gibi Türk

Resim

Sallai, Jacobs vs gelene geçene 2-3 arası verirsen, bu çocuğa da en az 2 vermen lazım. Biz dedik gelene geçene bu kadar vermeyin, hem satışta zorlanırsın hem de takım içi maaş dengesini bozarsiniz diye. Sallai'ye 1.5 versen, yunus 1'e okey olacak, sallai'ye 2.5 verirsen, yunustan da 1 milyon Euro daha extra girer. Buradan bile kulüp yönetmeyi bilmediklerini anlayabilirsiniz yönetimin. Bakalım yunusla nasıl bir zamla yeni sözleşme imzalayacaklar görelim.

Keremi satmasak yunusun bu potansiyeli ortaya çıkmayacaktı çünkü bu süreleri bulamayacakti. Hem daha iyi verim alıyoruz hem de hücuma daha sağlıklı çıkıyoruz yani top kaybi sayımız çok azaldı ileri hatta. Müthişsin yunus, böyle devam

aslanım benım pır pır

Skor potansiyeli olarak kerem kadar olmasa da oyun katkısı olarak bir hayli onun üstünde o yüzden bu değişim bizim için daha hayırlı olmuştur aslanım benim ki oyun ritmi yukarı da çıkacak çünkü ads dılında hiçbir takımda düzenli 11 oyuncusu değildi bu daha başlangıç

Nazar degmesin Aslan'im. Yine iyi oynuyor, bu beni coook mutlu ediyor.

Geri
Üst Alt