#11 Yunus Akgün

neresi iyiydi yav

hala topu ayagından cıkarmıyor

attıgı golde bile yanlıs yere vurdu topu kaleci aldı içeri

şu adama basit oynaması gerektigini hoca söylesin artık

bi pozisyonda osimhene el kol yaptı

Doğru yere vurduğu topu da kaleci cikardi tabi o kısımlar seni ilgilendirmiyor.
Geçen hafta tek tek görsel attım osimhen için 8 tane pozisyonun direk içinde ona sallıyordun bu hafta 3 golde yunus var ona sallıyorsun..

Fikre saygı da bir yere kadar

Ben halen kanat bek olarak kullanarak hata yaptığımızı düşünüyorum merkezde çok daha etkili eğer 3'lü oynayacaksak 3-5-1-1'in net olarak 5'lisinin sol iç ya da sağ iç oyuncusu olarak oynamalı.

Ya da 4'lü oynuyorsak 4-3-3'e dönüp yine orta saha iç oyuncusu yapabiliriz.

Dar alanda etkili ve derine attığı paslarda çok etkili oluyor iyi al ver yapabiliyor.

Muslera
Sanchez - Kaan - Abdülkerim
Sallai - Sara - Torreira - Yunus - Barış
Mertens
Osimhen​

Doğru yere vurduğu topu da kaleci tabi o kısımlar seni ilgilendirmiyor.
Geçen hafta tek tek görsel attım osimhen için 8 tane pozisyonun direk içinde ona sallıyordun bu hafta 3 golde yunus var ona sallıyorsun..

Fikre saygı da bir yere kadar
kötü oynayan herkesi eleştirecegiz

Ben halen kanat bek olarak kullanarak hata yaptığımızı düşünüyorum merkezde çok daha etkili eğer 3'lü oynayacaksak 3-5-1-1'in net olarak 5'lisinin sol iç ya da sağ iç oyuncusu olarak oynamalı.

Ya da 4'lü oynuyorsak 4-3-3'e dönüp yine orta saha iç oyuncusu yapabiliriz.

Dar alanda etkili ve derine attığı paslarda çok etkili oluyor iyi al ver yapabiliyor.

Muslera
Sanchez - Kaan - Abdülkerim
Sallai - Sara - Torreira - Yunus - Barış
Mertens
Osimhen​

Geçen hafta tam olarak dediğin gibi oynadı etkisizdi ..
Yunus en iyi 4lude oynuyor sol açık olacak zaman zaman mertensle yer değişecek

Sevgili Messi,

Bugün yine çok iyiydin. Sevenlerin olarak her anını hayranlıkla takip ediyoruz.

Ancak kıymetli takımdaşlarına el kol işlerine girme. Oyundan zevk alarak oyna ve o zevki de çevrene dağıt. İşte o vakit öz hakiki Türk Messi olacaksın.

En iyi dileklerimle,

Bir hayranın

kırmızıya kadar izleyemedim.
o anda yorumlara baktığımda pek iyi değildi durum.
ama sonrasında golle birlikte yükseldi oyunu.
penaltıda ve 3. golde de hazırlayıcı oldu.
bir tane daha atacaktı ama kaleci güzel kurtardı.
inşallah yeni bir çıkışın başlangıcı olur. bir süredir düşüşteydi.

Saha içindeki ve saha disindaki hali beni cok mutlu ediyor. Mertens sonrası 10 numara kim bilir kaptan olusunu bile izlemek isterim.

Yetenek, özgüvene ve zeka hepsi vae sende seviyoruz seni

Maça kötü başladı ama golden sonra şov yaptı. Yunus'da mental kırılganlık var çok net bir şekilde bu kadar performans dalgalanması normal değil çünkü onu halledebilirse büyük topçu olacak

şu takım arkadaşlarına el-kol hareketlerini bırakması gerekiyor. 2 ay iyi top oynadı diye öyle bir hak elde edemez.

eyüp maçında da saçma sapan bir yere top atıp koşmadı diye sallai'ye hareket çekmişti. bugun de benzerini osimhen'e yaptı.

BAY'in sakatlığıyla yazamadım ama o şutu Ali Şafal nasıl kurtardı yaw

İlk yarı da çok çalışkandı, güzel taçlandırdı.

Sivas maçından sonra bu maçta da skor yapmış olmasına çok sevindim. Kesinlikle sol kenarda oynayıp orta sahaya yakın oynamasından yanayım. Özellikle Jakobs döndükten sonra

İki maçtır kaleci hediyesi şutları kalecinin üstüne attı kötü şutlardı ama gol oldu.Şut denememiz yetersiz daha çok denemeliyiz özellikle Batshuayi kaldığımız maçlarda.

Yine iyiydi ama pili bitti tabii. Bir de soğuk en çok kendisini etkiledi diye düşünüyom

Geri
Üst Alt