#11 Yunus Akgün

Belki abartıyor olabilirim ama

Yeni transfer haberleri bile senin futbolun kadar heyecan vermiyor

basit pls.

ikinci yarı gol bekliyorum.

asiri berbat oynadi bugün

bir tane de yediriyordu bardakci cizgiden cikardi

evet iyi değildi ama takımda dikine gidebilen tek oyuncu.

o kötü oynayınca hücum tamamen dağılıyor. rakip savunma çakılı kalma şansı elde ediyor çünkü topla kimse rakibi rahatsız edemiyor.

okan'ın hücuma adam istemesini bu yüzden anlıyorum ama orta saha ve sağ bekten sonra gelmeli oraya sıra.

Uzun toplarla oynanan bir maçta ve kötü hava koşullarında en önemli özelliği top sürmek olan bir oyuncuyu daha erken oyundan çıkarmamak hocanın hatası. Yunus bu takım için önemli bir oyuncu ama bu maçın adamı değildi.

bugun defansif olarak rezaletti

ofans olarakta cok zorluyor

Her topta driblinge kalkışmasi ve bugün aşırı zorlaması kötüydü. Gerektiği yerde müthiş bir silah oluyor.

Fazla dus7nmeden cabuk oynayinca iki golu de hazirlayan adam oldu. Ama bos pozisyonda kafa gidiyor.

Maçtan sonra topu eve götürdü mü acaba arkadaş şöyle bir sahada ısrarla topu ayağından çıkarmadın hoca da seni oyundan almak için bekledi de bekledi ...

Cok soguktu, bu arkadas biraz narin sanirim. Bu kadar soguk onu baya etkilemis olabilir. Bir de hakemle girdigi didiklesme sonrasi kayboldu mactan.

Bugün kötüydü ama barış'ın extra oyunu yunus'un kötü oyununu idare ettirdi bugün.

Hava zemin ve hakem faktörleri etkili oldu

Şu herife hak ettiği kontratı verin evvela

O da etkiliyordur şüphesiz

2.2m euroda anlaşılacağını düşünüyosan yunusun maaş talebi ne kadar olabilir ki zaten

Yalanlıyım derken haberi doğrulamış

Yunus kim ki 2.2 maaş verilecek takımda tavan maaş 3 olması gerekirken asgari bu fiyattan başlar oldu

Bizde 10.senen bi 5 ay top oynadın diye 2.5 maaş istiyosan aldığını haketmediğin 9 yılın parasını napıcaz peki,hiç dedin mi kötüyüm maaşımı düşüreyim diye yooo hiç ortada yoktun

Ziyech 5 alııyo zaha bilmem ne alıyo kıstası da doğru değil ziyeşle zaha ziyeşle zaha olduğu için o paraları aldı,sen de zamanı gelince ismini o seviyeye çıkart sen de al

Ndombele tüm sezon kulübede yattı 4m mu ne aldı eyüp ise 3-5 maç forma giydi 250 bin euro falan alıyodur,nolacak kulübe gidip bana da o zaman 5milyon mu verin diyecek mantığa bak lan

Geri
Üst Alt