#11 Yunus Akgün

formsuzluğunun sebebi yorgunluk ise, lafım yok. daha sezonun yarısı, rekor dakika oynadı. aynı barış gibi. minnettarız.

ancak eğer mevzu transfer/sözleşme/menajer işi/para ise, ayıp ediyor deriz. (buna inanmak istemiyorum).

sorun 1. seçenek ise, dinlen.

eğer 2. seçenek ise, kendine çeki düzen ver, toparlan!

Geçen maç yaptığı o hareketin umarım kontratıyla alakası yoktur. Şerefsiz menajerini tatmin etmek için böyle çirkin işlere girmeyi aklının bir köşesinden dahi geçirdiyse derhal kadro dışı bırakılmalı.

Evet durum nedir asıyor muyuz kesiyor muyuz

Sözleşmesi Mayıs'2025'de bitiyor. Senelerdir alt yapımızda geriye dönüp baktığımızda adanasporu saymazsak, 2-3 aylık iyi top oynadığı bu sezon ki süreci var.
Evet artık ben oldum, bundan sonra size bu 3 aylık performansı vaad ediyorum, o yüzden bana hakkım olanı verin diyorsa kabul etmeliyiz.

çünkü bu 3 aylık süreçte parmak ısırtacak bir performans sergiledi bu oyunun hakkı 2.5 m eurodur. üstüne gol ve asist başarı bonusu ekledin mi orta yol bulunur.

Sözleşmesi Mayıs'2025'de bitiyor. Senelerdir alt yapımızda geriye dönüp baktığımızda adanasporu saymazsak, 2-3 aylık iyi top oynadığı bu sezon ki süreci var.
Evet artık ben oldum, bundan sonra size bu 3 aylık performansı vaad ediyorum, o yüzden bana hakkım olanı verin diyorsa kabul etmeliyiz.

çünkü bu 3 aylık süreçte parmak ısırtacak bir performans sergiledi bu oyunun hakkı 2.5 m eurodur. üstüne gol ve asist başarı bonusu ekledin mi orta yol bulunur.
O ücreti verdin mi satışı çok zor olur.Kaleye yakın oldu zamanlar gayet iyi son performansı ile ama uzaklaştıkça zorlanıyor ayrıca defansif yönünüde geliştirmesi lazım.İyiken mest ediyor ama kötü bir yunus hiç çekilmiyor.Umarım abartısız makul bir ücrete kalır.

O ücreti verdin mi satışı çok zor olur.Kaleye yakın oldu zamanlar gayet iyi son performansı ile ama uzaklaştıkça zorlanıyor ayrıca defansif yönünüde geliştirmesi lazım.İyiken mest ediyor ama kötü bir yunus hiç çekilmiyor.Umarım abartısız makul bir ücrete kalır.
oyuncu satsak ne olacak ki? bizde fenerbahçe gibi sabit başkan yok.. birinin doğru hamlelerini diğeri yok edebiliyor bence doğru oyuncu bulundu mu uzun yıllar hizmet etmeli.

oyuncu satsak ne olacak ki? bizde fenerbahçe gibi sabit başkan yok.. birinin doğru hamlelerini diğeri yok edebiliyor bence doğru oyuncu bulundu mu uzun yıllar hizmet etmeli.
Bu işler başkanların yöneticilerin işi olmamalı zaten sıkıntı burda.Onlar kulübü yönetecek bir sürü iş bir sürü branş var.Futbolun başına profesyonel iyi bir ekip getireceksin yönetimler değişsede başarılı ise onlar kalacak.Kısa orta uzun vadeli plan üzerinden hareket edeceksin.Ama bizde başkanlığın forsu futbolla ilişkili olduğu için başkanlar bu nimeti kimseye bırakmak istemez kolay kolay.Bu nu yapsa yapsa Erden Timur başkan olursa yapar onda bu vizyon var.

Bu işler başkanların yöneticilerin işi olmamalı zaten sıkıntı burda.Onlar kulübü yönetecek bir sürü iş bir sürü branş var.Futbolun başına profesyonel iyi bir ekip getireceksin yönetimler değişsede başarılı ise onlar kalacak.Kısa orta uzun vadeli plan üzerinden hareket edeceksin.Ama bizde başkanlığın forsu futbolla ilişkili olduğu için başkanlar bu nimeti kimseye bırakmak istemez kolay kolay.Bu nu yapsa yapsa Erden Timur başkan olursa yapar onda bu vizyon var.
Erden Timur neden gitti veya tekrar geldiginde gitmeyeceginin garantisi var mı?

Bu adam takımın yıldızı ise sallai jakops kazmanlarindan fersah fersah öndeyse onların 2 aldığı yerde çok rahat 2 milyon artı gol asist şampiyonluk bonuslariyla sözleşme yenilenmelidir. Sallai jakops a 2 milyon verirken düşünecekti yönetim bu işleri şu anda yanlış yoldayız ancak mecburuz.

Erden Timur neden gitti veya tekrar geldiginde gitmeyeceginin garantisi var mı?
Başkan olarak gelirse tutanacak dala ihtiyacı olmaz.Hiçbirşeyin hiç kimsenin garantisi yok bu dünyada ben kendimce olması gerekeni basitçe anlattım kardeşim,bizim eli,mizden gelen bir şey yok yaşadıkça göreceğiz.Camiamızda Erden bey gibi birinin varlığı az çok umut veriyor bana ama naif insan o ister mi istesede oralara gelmesine müsade edilir mi hepsi muamma.

Başkan olarak gelirse tutanacak dala ihtiyacı olmaz.Hiçbirşeyin hiç kimsenin garantisi yok bu dünyada ben kendimce olması gerekeni basitçe anlattım kardeşim,bizim eli,mizden gelen bir şey yok yaşadıkça göreceğiz.Camiamızda Erden bey gibi birinin varlığı az çok umut veriyor bana ama naif insan o ister mi istesede oralara gelmesine müsade edilir mi hepsi muamma.
bence Erden Timur gibi adamı 4 yılda sindirirler. gelecekse 10 yıldan az başkanlık yapmamalı

hakkında çıkan sözleşme haberleri doğruysa ve bundan dolayı form düşüklüğü yaşıyorsa şimdi satılsın. osimhen, icardi, sneijder, drogba gibi ikonlar gelmiş. galatasaray hakkında bırak kötü sözü oyuncuları bile ikna ediyorlar galatasaray'a gelsin diye. 6 aylık topçu biraz kendini bilecek. çok iyi olsaydı leicester alırdı onlar için çerez parasıydı bizimkiler 5'e bile bırakırdı.

Takımda bir tane enseye vuracak abi lazım.

bizim alt yapıda florya suyu işe yaramıyor maalesef. Sadece yabancı topçulara faydası var bu suyun.

2026.

he 2.5 verelimde sonra her Turk oyuncusu 4 ay top oynadi diye bu parayi istesin sonra.

4 ay top oynadı diye kulübün tapusunu da vermeyelim bir zahmet.

Geri
Üst Alt