- 16 Haziran 2010
- 204.265
- 156.418
- 6.838
Henuz yeni sozlesme imzalandigini gormedim. Ayrica anlasmis olsalar bile Yunus'a da para verecekleri belli yani, para yok diye birsey yok.Abdülkerim'e 2.4 ver Yunus'a para yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Henuz yeni sozlesme imzalandigini gormedim. Ayrica anlasmis olsalar bile Yunus'a da para verecekleri belli yani, para yok diye birsey yok.Abdülkerim'e 2.4 ver Yunus'a para yok
Abdul ile mi imzalanmadı?Henuz yeni sozlesme imzalandigini gormedim. Ayrica anlasmis olsalar bile Yunus'a da para verecekleri belli yani, para yok diye birsey yok.
Evet onu kastettim, kaynak Sabah gazetesi degil mi?Abdul ile mi imzalanmadı?
Tor'u ölse kesmez.Yunus,mertens,demirbay morata takıma monte edilecek.bay,tor,salai mecbur kalmadıkça oynamayacak..
Leminayi da kesmemek için almak istemedi zaten.takimi kesinlikle sabote ediyor..Tor'u ölse kesmez.
Kerem pozisyon üretiyordu. Her maç en kötü 2 net pozisyon hazırlıyordu forvetlere.Takım Yunus'a bağlıysa bittik demektir.
Bu Yunus'la ilgili bir şey değil. Kerem A. double double yapan adamdı ve düşünün şimdi takımda olduğunu ve diyoruz ki "Kerem'e kaldık".
Aynı tepkiyi verirdim. Eyvah ki ne eyvah.