#11 Yunus Akgün

Hala sakat olduğu çok belli oynatılarak ne amaçlanıyor?

yani muazzam ötesi ağırlaşmış bayadır yok şimdi ne yapalım oyuncuya mı sövelim

Takımın herşeyi.. Okan saolsun sakat sakat oynatarak bitirdi adamı.. İnşallah sezon sonuna kadar idare edebilir.

milli takıma gitmemeli. çağlar habire tüyüyor. zaten önemi de yok macar maçının a ligine çıksak nolur çıkmasak nolur

Sakat sakat oynuyor gibi bir hali var pozisyonlarda sürekli yüzü ekşitiyo insallah milli takım arası sonrası toparlar muadili yok başka takımda

Son 15 dakika yine sakat sakat oynadı, demiş olmaym ama yine en az 1 ay olmaz bence.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine her zamanki gibi bir futbolcumuz daha sakatlıktan dönemiyor.
Yönetim ve teknik ekiple birlikte sağlık ekibi de değişmeli.

Acilen iyilesmeli cok ihtiyacimiz var bu cocuga.Dripling yapip adam eksilten oyuncumuz yok takimda Yunus disinda. Sezon sonuna kadar iyi oyna sonrs nereye gitmek istiyosan git kimse sesini cikarmayacak sana.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ah be aslan parçası ne zaman tam olarak duzeleceksin çok ihtiyacımız var formda bir yunusa

Şuttan sonra gitti yine ayağı maalesf sezonunda kalanında pek faydalanamayacağız gibi duruyor. Çok kötü oldu bizim açımızdan.

Çocuk sakat sakat oynadı yine 2. Yarı sayesinde top oynadın az da olsa.

Barış’ı tekrar serbest bıraktık sayesinde ve Barış A planı değil yardımcı role döndüğü an maçı çözdü.

Yunus’un varlığı en az Osimhen kadar değerli.

Mertens dışında da Yunus’un aklı kimsede yok.

Mertens de dinlendi ona sevindim bir maçta üç oynamadan hazırlanıp dönmeye ihtiyacı vardı.

Haftaya

Mertens
Morata
Yunus

Üçlüsünden goller ve asistler bekliyorum.

Sakat haliyle bile adam topla donup top tasiyabiliyor baris kafayi kullansa belese gol atmisti

Sakat bacağıyla top sakladı, dağıttı yani Barışın hiç beceremediği işleri yapıverdi. 2,5 maaş istiyorsa hemen versinler.

sddefault.webp

Girdide top oynadık. Sakat haliyle bile takımın her şeyi neyin varsa toparla şampiyon yap bizi.

Yaa bu çocuk ne sakatlığı yaşadı

Top sürerken bile canı acıyor sanki

Geri
Üst Alt