#11 Yunus Akgün

Takimin su an en iyi 3-4 topcusundan biri ve saha icinde deli gibi muhtaciz kendisine ama kimse Galatasaray‘dan büyük degildir

GS‘liyim diyen biri GS‘ye karsi her türlü serefsizligi yapan biri ile is birligi yapmaz

O menajer bozuntusuna tekmeyi vuracaksin Yunus efendi baska yolu yok

Ekim'e kadar bekleyelim. Sözleşme uzatmıyorsa kadro dışı kalsın 1 sene. Yeter artık be 2.5 milyon euroyu beğenmiyor. Kulüp zaten her sene yerli oyunculara zam yapıyor.

Ekim'e kadar bekleyelim. Sözleşme uzatmıyorsa kadro dışı kalsın 1 sene. Yeter artık be 2.5 milyon euroyu beğenmiyor. Kulüp zaten her sene yerli oyunculara zam yapıyor.
En fazla bir hafta daha sure taninmali. Ekim ayinda kadro disi biraksan Aralik ayinda baska kulube imza atar.

keremdeki antipatim nedense bu adama karsı da var. hep ben en büyük gsliyim. ben gs çocuğuyum. benden iyi gsli yok tavrı da olabilir. barışta yok mesela bu. adam tamamen sahada konusuyor. kerem saha içi hareketleriyle, bu da saha dışı hareketleriyle antipatik.
bir de o menajeriyle devam ediyorsa en büyük ayıbı bu kulübe yapıyor kendisi. emin bayramı, kerem'in aklını çelip dısarıya kacıran adam o. yönetim yerinde olsam o menajerini değiştirmesini talep ederim. ne geldiyse bu tarz hain heriflerle bağ kuran topculardan geldi. içeriden bilgilerde bu tarz adamlar sayesinde sızıyor basına.

Hani Haluk imzalar atıldı demişti? Hala niye açıklanmıyor? Bak imza atmadiysa artik Galatasaray'ın çocuğu falan demeyip profesyonel davranmak lazım ve ültimatom konulmalı önüne.

Ayın 15'ine kadar imzayı attı ya da attı yoksa kadro dışı kalacaksın denmeli. Ne lan bu aylardır pazarlık mı olur?

keremdeki antipatim nedense bu adama karsı da var. hep ben en büyük gsliyim. ben gs çocuğuyum. benden iyi gsli yok tavrı da olabilir. barışta yok mesela bu. adam tamamen sahada konusuyor. kerem saha içi hareketleriyle, bu da saha dışı hareketleriyle antipatik.
bir de o menajeriyle devam ediyorsa en büyük ayıbı bu kulübe yapıyor kendisi. emin bayramı, kerem'in aklını çelip dısarıya kacıran adam o. yönetim yerinde olsam o menajerini değiştirmesini talep ederim. ne geldiyse bu tarz hain heriflerle bağ kuran topculardan geldi. içeriden bilgilerde bu tarz adamlar sayesinde sızıyor basına.
Altyapimizdan çıkıp ilk 11'in değişmez ismi olması çok güzel ama şu çocuktaki Galatasaraylilik kimse de yok. Rize gibi fbnin kalesi yerden çıkıp canını dişine takan; her fırsatta kulübümüzün ne kadar büyük olduğunu haykıran; sözleşme uzat denince direkt uzatan Barış Alper'i daha bir seviyor insan.
images.webp

Altyapimizdan çıkıp ilk 11'in değişmez ismi olması çok güzel ama şu çocuktaki Galatasaraylilik kimse de yok. Rize gibi fbnin kalesi yerden çıkıp canını dişine takan; her fırsatta kulübümüzün ne kadar büyük olduğunu haykıran; sözleşme uzat denince direkt uzatan Barış Alper'i daha bir seviyor insan.
Ekli dosyayı görüntüle 297830
topçu dediğinin sahada konusması laızm. ekstra hiç bir şey yapmasına gerek yok. lazio maçındaki girdikten sonra presi yeter. bu adam kötü oynasa da, iyi mücadele ediyor. taraftar bu topcuları sever cok konusanı değil.

topçu dediğinin sahada konusması laızm. ekstra hiç bir şey yapmasına gerek yok. lazio maçındaki girdikten sonra presi yeter. bu adam kötü oynasa da, iyi mücadele ediyor. taraftar bu topcuları sever cok konusanı değil.
Sen değil miydin Barış defolsun gitsin diyen

Sövsem yarısı boşa gidecek de neyse. O Lazio maçında girip en çok fark yaratan Yunustu, konuşuyor yani sahada da.

Terket konuyu

5 alsın.. ha tabi adı ikardi değil ziyeş değil sergio değil sane değil ama.. barış ve yunusun bedava oynamak ve süper oynamak gibi yükümlülükleri var.. bir de on bin tane laf yeler..

Sen değil miydin Barış defolsun gitsin diyen

Sövsem yarısı boşa gidecek de neyse. O Lazio maçında girip en çok fark yaratan Yunustu, konuşuyor yani sahada da.

Terket konuyu
aynı seyden mi bahsediyom mücadele etmesinden bahsediyorum. yoksa ana rolde gene problem barıs. zoru yapıp kolayı yapamıyor. kerem kötü topcu mu mesela ona da aynısını söyliyorum. iyi topcu ama karaktersiz. yunusun çenesi hep sahadaki oyunundan fazla çalışıyor. niye o menajerlşe devam ediyor acaba çok büyük gsli yunus? arkada istediği kadar ben iyi galatasaraylıyım desin kalkıp bunu taraftara açıklayamıyorsa yürüsün gitsin gene kendi hatası bu. sonra vay efendim kulüpten nası bilgi çıkıyormus. çıkar tabi bu kadar fb sevici adamla çalışırsan.

aynı seyden mi bahsediyom mücadele etmesinden bahsediyorum. yoksa ana rolde gene problem barıs. zoru yapıp kolayı yapamıyor. kerem kötü topcu mu mesela ona da aynısını söyliyorum. iyi topcu ama karaktersiz. yunusun çenesi hep sahadaki oyunundan fazla çalışıyor. niye o menajerlşe devam ediyor acaba çok büyük gsli yunus? arkada istediği kadar ben iyi galatasaraylıyım desin kalkıp bunu taraftara açıklayamıyorsa yürüsün gitsin gene kendi hatası bu. sonra vay efendim kulüpten nası bilgi çıkıyormus. çıkar tabi bu kadar fb sevici adamla çalışırsan.
Kafana göre menajerle anlaşıp feshedemezsin, tazmin koşulları var her sözleşmenin. Oyuncuyu al sonra gönder gibi lafla olmuyor bu işler.

Düne kadar yüzüne bakmadığın adamdı, top oynayınca kıymete bindi menajerine takıldın, daha önceden çocuğa düzgün kariyer hedefi sunsaydın o kadar düşünüyorsan.

Geçen senenin en iyi iki üç oyuncusundan biri Yunus, sakat bacağıyla da sezonu bitirdi, seni tatmin etmek için daha da özel çaba göstermesine gerek yok.

Saha içi problemmiş Barış, hadi ordan, asıl senin gibi taraftarlar problem, herkesin olumsuz yönlerinden vurmaya çalışmaz taraftar, aksine sahip çıkar.

Sane’nin defoları yok sanki de Barış saha içinde problemmiş.

Allah size akıl fikir versin cidden.

Bir de iftira atıyor bilgileri dışarı çıkarıyor diye, senin hakkında çalıştığın yerde dayanaksız biri böyle laflar etse ne derdin acaba, ne kadar empati yoksunu insanlarsınız siz yav.

Geri
Üst Alt