aynı seyden mi bahsediyom mücadele etmesinden bahsediyorum. yoksa ana rolde gene problem barıs. zoru yapıp kolayı yapamıyor. kerem kötü topcu mu mesela ona da aynısını söyliyorum. iyi topcu ama karaktersiz. yunusun çenesi hep sahadaki oyunundan fazla çalışıyor. niye o menajerlşe devam ediyor acaba çok büyük gsli yunus? arkada istediği kadar ben iyi galatasaraylıyım desin kalkıp bunu taraftara açıklayamıyorsa yürüsün gitsin gene kendi hatası bu. sonra vay efendim kulüpten nası bilgi çıkıyormus. çıkar tabi bu kadar fb sevici adamla çalışırsan.
Kafana göre menajerle anlaşıp feshedemezsin, tazmin koşulları var her sözleşmenin. Oyuncuyu al sonra gönder gibi lafla olmuyor bu işler.
Düne kadar yüzüne bakmadığın adamdı, top oynayınca kıymete bindi menajerine takıldın, daha önceden çocuğa düzgün kariyer hedefi sunsaydın o kadar düşünüyorsan.
Geçen senenin en iyi iki üç oyuncusundan biri Yunus, sakat bacağıyla da sezonu bitirdi, seni tatmin etmek için daha da özel çaba göstermesine gerek yok.
Saha içi problemmiş Barış, hadi ordan, asıl senin gibi taraftarlar problem, herkesin olumsuz yönlerinden vurmaya çalışmaz taraftar, aksine sahip çıkar.
Sane’nin defoları yok sanki de Barış saha içinde problemmiş.
Allah size akıl fikir versin cidden.
Bir de iftira atıyor bilgileri dışarı çıkarıyor diye, senin hakkında çalıştığın yerde dayanaksız biri böyle laflar etse ne derdin acaba, ne kadar empati yoksunu insanlarsınız siz yav.