#11 Yunus Akgün

he yav feshedelim sözleşmesini hatta

Su an ali koc yunusa yilllik 7 verir net ..
Bu isi sulhle halletmek lazim muadili en az 30-40 milyon.. Yunusla-barisi asla keremle ayni kefeye koymam bunlar cok ozel oyuncular...
Sallai 2.5 alırken bu cocugun fazlasi istemesi normal baris tok gozluluk yapmis..

Ne kadro disisi? Ne garip moda burunulmus yav.

Bir kerem gundemi ne hale getirdi herkesi.

Kafana göre menajerle anlaşıp feshedemezsin, tazmin koşulları var her sözleşmenin. Oyuncuyu al sonra gönder gibi lafla olmuyor bu işler.

Düne kadar yüzüne bakmadığın adamdı, top oynayınca kıymete bindi menajerine takıldın, daha önceden çocuğa düzgün kariyer hedefi sunsaydın o kadar düşünüyorsan.

Geçen senenin en iyi iki üç oyuncusundan biri Yunus, sakat bacağıyla da sezonu bitirdi, seni tatmin etmek için daha da özel çaba göstermesine gerek yok.

Saha içi problemmiş Barış, hadi ordan, asıl senin gibi taraftarlar problem, herkesin olumsuz yönlerinden vurmaya çalışmaz taraftar, aksine sahip çıkar.

Sane’nin defoları yok sanki de Barış saha içinde problemmiş.

Allah size akıl fikir versin cidden.

Bir de iftira atıyor bilgileri dışarı çıkarıyor diye, senin hakkında çalıştığın yerde dayanaksız biri böyle laflar etse ne derdin acaba, ne kadar empati yoksunu insanlarsınız siz yav.
ya ne kadar tazmin maddesi olabilir yunusun manejaeriyle sözlesmesinde, vakit geçiyor hala ortada cevaplamadıkları sorular var. arka planda neler dönüyor bilinmiyor bunu ne kulüp ne futbolcu acıklamıyor. akabinde kerem emin bayram örnekleri var. adam sürekli topcu kafası karıstırıp kacırma yöntemiyle ilerliyor. daha 1 sene geçmedi üzerinden kerem fb ye gidecek deniliyor. aynı yunus a ameliyat sonrası sezona erken basladı iyi çalıştı helal olsun mesajlarımda var aynı konuda. bunlar da soru işaretleri ama bunları da acıklamak kendilerinin sorunu bizim değil. empatiye gelirsek az bucuk tanıyon beni olabildiğince insanlara öyle yaklasırım burda iletişim sıkıntısı var. iftira dediğin şey de olabilitesi çok yüksek bir olay. sen fb ye calısan bi menajerle çalışıyorsan ister istemez kulüp içerisinden bilgileri de verirsin bu adama. yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor menajerlrle topcular arasnda.
kerem in götü bası dagıtması gitmek istemesinin de sebebi bu menajer bozuntuları. benzer seyi yunus a yapmayacaklarının garantisi mi var? en ufak sallantıda kacıracaktır topcusunu. yunus a kötü topcu diyen yok çenesi en az futbolu kadar konusuyor diyorum ben. madem bu kadar iliklerinde hissediyor gsyi ona göre tavır almalı. alamıyorsa açıklamalı. topculuguna bakarsak kerem de müthiş topcu. bu da öyle bundan iyileri yok zaten yerli.

ya ne kadar tazmin maddesi olabilir yunusun manejaeriyle sözlesmesinde, vakit geçiyor hala ortada cevaplamadıkları sorular var. arka planda neler dönüyor bilinmiyor bunu ne kulüp ne futbolcu acıklamıyor. akabinde kerem emin bayram örnekleri var. adam sürekli topcu kafası karıstırıp kacırma yöntemiyle ilerliyor. daha 1 sene geçmedi üzerinden kerem fb ye gidecek deniliyor. aynı yunus a ameliyat sonrası sezona erken basladı iyi çalıştı helal olsun mesajlarımda var aynı konuda. bunlar da soru işaretleri ama bunları da acıklamak kendilerinin sorunu bizim değil. empatiye gelirsek az bucuk tanıyon beni olabildiğince insanlara öyle yaklasırım burda iletişim sıkıntısı var. iftira dediğin şey de olabilitesi çok yüksek bir olay. sen fb ye calısan bi menajerle çalışıyorsan ister istemez kulüp içerisinden bilgileri de verirsin bu adama. yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor menajerlrle topcular arasnda.
kerem in götü bası dagıtması gitmek istemesinin de sebebi bu menajer bozuntuları. benzer seyi yunus a yapmayacaklarının garantisi mi var? en ufak sallantıda kacıracaktır topcusunu. yunus a kötü topcu diyen yok çenesi en az futbolu kadar konusuyor diyorum ben. madem bu kadar iliklerinde hissediyor gsyi ona göre tavır almalı. alamıyorsa açıklamalı. topculuguna bakarsak kerem de müthiş topcu. bu da öyle bundan iyileri yok zaten yerli.
Kendi ağzından ben anlaştım benim için problem yok dedi 1 ay önce falan üstüne basında sözleşme uzatıldı haberleri de çıktı.

Yani uzatılmış dahi olabilir, Barış, Kaan, Abdülkerim’i aylar sonra bildirdin TFFye.

Şu an yapılan varsayımsal olarak oyuncuya sallamak, sen ben gibi fenerden nefret ediyor bu adamlar bir Hasan Şaş olmasalar da, gidip GSyi satıp laf taşıyacak değiller.

Ben uygun bulmuyorum.

10 numara mevkisi yetenekten farklı şeyler de istiyor, çok güçlü bir karakter ve lider olmak lazım o bölgeyi doldurmak için.
Sane olur mu 10 No'da reis? Mental olarak Sane de çelik gibi sayılmaz ama liderlik yapabilir belki.

Sane olur mu 10 No'da reis? Mental olarak Sane de çelik gibi sayılmaz ama liderlik yapabilir belki.
Bence Sane de olmaz.

Sane Barış Yunus üçlüsüyle daha bir 442ye kayan Barış’ın gezgin oynadığı bir düzen olur anca. Onda da arkada çılgın bir pasör lazım.

bize sane değil yedek bir kanat lazımdı tıpkı sallai gibi sonra yunus sözleşme imzalamıyor. imzalamaz tabi sen adama oynama garantisi sunuyor musun ? Hayır.
Peki o bölgede aldığı oyuncuya verdiğin maaşı verebiliyor musun ? Hayır.

barışta gitmek ister, yunusta ikisi de 2 milyon eurodan az kazanıyor. Zaha ve Ziyechlere dünyalara verdin hala bu adama 3 kuruş hesabını yapıyorsan zaten baştan biter bu ilişki.

Galatasaray, Yunus Akgün ile anlaştı. Yunus Akgün ile 4 yıllık sözleşme imzalıyor. Resmi açıklama bekleniyor.

@SuleymanRodop

bize sane değil yedek bir kanat lazımdı tıpkı sallai gibi sonra yunus sözleşme imzalamıyor. imzalamaz tabi sen adama oynama garantisi sunuyor musun ? Hayır.
Peki o bölgede aldığı oyuncuya verdiğin maaşı verebiliyor musun ? Hayır.

barışta gitmek ister, yunusta ikisi de 2 milyon eurodan az kazanıyor. Zaha ve Ziyechlere dünyalara verdin hala bu adama 3 kuruş hesabını yapıyorsan zaten baştan biter bu ilişki.
Off amma boş yapıyorsun yine

Kulüp istediği parayı kabul edip menejerini değiştirme şartı sunsun. Bu adam tam bir Fenerli gibi kulğbümüze salça olmuş durumda. Yunus bizim kıymetlimiz fakat bu menejeri barındırmamak lazım.

Yunus ' a hep güvendim yine güvenirim
Giderken gitmesin, kalsın demiştim; keşke kalsa Tete den fazla şans bulurdu
Tete ve Zaha yi fiili kadro dışı bırakınca oyunumuzu bozanların bu iki isim olduğu gün gibi ortaya çıktı maalesef.
Yunus Zaniolo devam etse çok daha erken çekerdik fişi
👏🏼👏🏼

Bence Sane de olmaz.

Sane Barış Yunus üçlüsüyle daha bir 442ye kayan Barış’ın gezgin oynadığı bir düzen olur anca. Onda da arkada çılgın bir pasör lazım.

Admirim geçen İlkay'ın neden gerekliliğiyle ilgili yazdığın mesaj %100 doğru ve açıklayıcı olsa da sanırım biz orta sahada o inceci oyuncuyla işi yürütemeyeceğiz gibi geliyor. Sanırım bu sezon boyunca da en çok göreceğimiz diziliş senin tam da yukarıda yazdığın Barış veya Yunus'un gezgin takıldığı kırık bir 4-4-2 sistemi olacak. Zamanla ufak ufak İcardi de bu sisteme yerleştirilecek veya uzun süre boyunca son 15-20 dk oyuna dahil edilecek. Okan hocanın her oyuncuyu oynatmaya çalışması huyunu biliyoruz. Sane-Yunus-Barış-İcardi-Osimhen 5'lisinin net şekilde aynı anda sahada olduğu maçlar da izleyeceğiz buna %100 eminim

Hele Ederson gibi bir kaleci gelirse iyicene orta sahayı oyun kurulumunda saf dışı bırakırız. Tamamen geriden uzun paslarla direkt rakip kaleye yakın yerlerde Sane'yle, Yunus'la vs topu buluşmaya çalışıp direkt kaleye oynamaya çalışan, seken topları da almak için Torreira-Lemina-Barış ve muhtemelen iki bekten bir tanesinin de orta sahaya kaydığı 4'lü ön alan press'i göreceğiz.

İlkay veya muadili bir oyuncu geldiğinde, takım halinde sete oturup bu oyuncuyu ceza sahasının dışında topla buluşturmadığın sürece sadece orta sahanın gerisinde sadece al gülüm ver gülüm yapmasına sebep oluruz.

Yunus Kerem abine sağlam bir kay koçum.

Geri
Üst Alt