#11 Yunus Akgün

Bi formsuzluk mu desem başka bişey mi anlamadım. Geçen sene topla dans ediyordu mest oluyorduk. Bu sene çok fazla denemiyor. Serbest mi oynamali çizgide mi oynamali çözülmeli bi an önce.
Bence karar vermemiz gereken konu Yunus mu oynamalı Sane mi

İkisi de aynı anda olmuyor gerçekten, ikisi de topu ayağına alınca bizi heycanlandırabilir ama ikisi de savunma katkısı olmayan ve daha kötüsü ileride baskıya destek vermeyen oyuncular. Okan Hocanın oynamaya çalıştığı oyunda böyle oyuncuların çok fazla olmaması gerekiyor

Hele ki Barış & Osimhen ikilisinin olmadığı maçta Icardi & İlkay & Sara & Yunus ve Sane filan derken kaleyi uzaktan izledik herhalde bir 60-70 dakika boyunca

Skor katkısına resmen başladı. Formu giderek yükselişe geçecektir.

Aile kurma aşamasında olan her insan dalgalanma yaşayabilir.

Hoca bugün oyndan çıkarmayarak ona olan güvenini gösterdi ve oyununu golle süsledi.

Performans vermeyen veya hala fizik olarak hiç hazır olmayan oyuncular varken eleştirmek ayıp olur.

Bombos bir mac oynadi. Insanlar beklentiden dolayi Sane'ye yukleniyor, ama bu arkadasimiz 92 dk yurudu sahada. Ayrica, Sane'ye net bir pas vermeyerek ne amacladigini tam anlamadim, durum 0-0'ken 70m depar atan adamin onune topu saliver bir zahmet. Seviyoruz, cabaliyor, ama istikrar diye birsey yok malesef.

Devre sonu slalomu gol olsaydı keşke çok yakışırdı güveniyoruz aynen devam.

Sane ye pas vermediğinde çok küfrettim… sane gol attığında küçülmezsin aksine büyürsün ama o pası vermediğinde küçülürsün…

Bi formsuzluk mu desem başka bişey mi anlamadım. Geçen sene topla dans ediyordu mest oluyorduk. Bu sene çok fazla denemiyor. Serbest mi oynamali çizgide mi oynamali çözülmeli bi an önce.
Mest olduğumuz maçların çoğunda sol tarafta oynuyordu. Sol ayakla sol tarafta hem çizgiyi hem koridoru rahatlıkla kullanabiliyordu. Bu sene genelde sağda oynuyor ve top sürme alışkanlığı gereği çizgiden uzaklaşıyor. Barış gibi delici bi adam olmadığı için de o devrilmeyi ceza sahasına doğru değil de rakip sahanın merkezindeyken yapıyor, bu yüzden de merkezdeki diğer oyuncularla çok üst üste biniyorlar alan iyice daralıyor.

Hadi ya alismissiniz Osi azarlasin Sane azarlasin yok oyle dunya birader .. Yunus bu takimin yildizlarindandir pas verse iyiydi vermediyse de cani sagolsun.. Sane once top oynasin da sonra bakariz pas kismina
Yemişim sane yi… olay sane değil bir takım arkadaşının pozisyona girip takıma katkı sağlayacağı bir anda şahsen beni rahatsız edercesine kararını değiştirip pozisyonu sonlandırması… ben bile art niyet aradıysam bu pozisyonda herkes arar… o yapması gerekeni yapsın biz sane yi zaten eleştiriyoruz…

Orada pası tabii ki de vermeliydi

Kafasını biraz daha kaldırarak oynayınca Messi-lite bi topçu olacak

Zaman içinde olacak bence. Bir de birbirlerine alışma durumu var

Sanenin önde olduğunu düşünmüş olabilir
Zaten arkadan muyakiç bizon gibi gelmiş b iht gol fln olmazdı
Yunusun yakasından düşün

Geri
Üst Alt