#11 Yunus Akgün

sakat sakat oynamasının ne kendisine ne bize faydası var
biraz dinlensin de şöyle fit şekilde 4-5 maç üst üste oynasın da rahatlayak

Emre Akbaba gibisin güçlen biraz artık. Her sene 10 küsur maç kaçıracaksan işimiz var.

Oynamasi bile mucize,cok erken döndü takima

Umarim taraftar gecen sezon oldugu gibi linc etmeye kalkmaz

Fedakarlik yapan her oyuncu’ya saygi duyulmali

Fedakarlık yaptığı bir gerçek. Monaco maçından sonra süre vermemek, ağrılarını tam anlamıyla geçmesini beklemek doğru olur. TR kupasında zaten oynamamalı, Süper Kupa'da da eğer tam hazır değilse yine oynamamalı.

G7lwVzGW8AEfl7B.webp

Bu çocuğun enerjisini sevmemeye başladım. Sahaya sonradan girmişsin eyvallah sakatlık fedakarlık da sahadaki duruşu çok sıkıntı yaw. Sürekli yorgun ve nefessiz gözüküyor on dk oynarken bile. Kaptırdığı toptan sonraki joggingleri de cildirmaya başladı

Şiddetli ağrıları olduğu söyleniyor, planlamada Ocak ayında dönmesi düşünülmüş ama, dar kadro sevdası...

kasık fıtığı ve bel fıtığı arasında ne fark vardır bilemiyorum ama melo'nun bel fıtığı ameliyatı olup 1 ay içinde iyi döndüğünü hatırlıyorum yine de yanlış anımsıyor olabilirim.

Hem sakat hem de ortada oynadığı için baya kötü ama özverisi için tebrik edilmeli

sakat sakat elini taşın altına sokuyor. takdir edilesi. ancak bu sene sanırım randıman alamayacağız kendisinden. bu sebeple devre arası ofansif driblingçi bir herif alalım derim. yunus da alternatif rolde olsun bu sezon.

abi allah aşkına sakat sakat oynama bi de fiziksel olarak bi çıt yükseltirsen acayip adamsın yaww

Yunus ne yapsın bodo şehidi oldu. Orta saha lazımdı oyuna Yunus da ne kadar orta saha oyuncusu ise o kadar oynadı. Her şey dönüp dolaşıp Okan buruka geliyor. Kafayı yiyecem. 12 kişi mi oynanacağız diyordu. Hala aynı kafada

Geri
Üst Alt