#11 Yunus Akgün

10 numara pozisyonunda iyi görüntü verdi bir kaç maç sonuçta 10 numara değil. İhale bu çocuğa mı kaldı şimdi? Ahah.

Hocanız saneyi çıkarıp alsaydı kendi mevkiisine ilkayı soksaydı bizde orda görürdük. Veya Sane geçsin oynasın 10 numara. Bu çocuk harbi GS li biz ne kadar üzülüyorsak o da o kadar üzülüyor. Gitcem ben diye ağlayan barışa bakın siz.

Evlat, sen çevik değilsin. Hızlı da değilsin. Çalım atma özelliğin ortalama. Fantazi işlere girme lütfen. Zekânla oyna; fazlasına gerek yok.

bugün çok kötüydü ama yunus o pozisyonda oynamaya devam etmeli.
aynı anda hem sane hem kendisi kötü olunca hücum çöktü maalesef.
ama bizde bir 10 no daha lazım. bugün çıkaramadık mesela. hoca da biliyor başka adam olmadığını. inat etmeye gerek yok.

Rezaletti ama kizmiyorum. Bu adam ortasaha felan degil hala ogrenemedik. Ya kanatta oynar yada yedege gecer.

Bu çocukta fiziksel devamlılık yok, farkında değiliz ama henüz star filan da değil, böyle davranarak çuvallamasına biz de etki ediyoruz malesef

Rezaletti ama kizmiyorum. Bu adam ortasaha felan degil hala ogrenemedik. Ya kanatta oynar yada yedege gecer.
Bu kadar basit.Bu kadar zormu bunu görmek arkadaş.
Yunus yedek olunca kötü oyuncu olmuyor.
Hani yedek yok diyoruz ya al sana kaliteli bir yedek.
Bu takım o bölgeye yunusdan daha iyi daha faydalı oynayabilecek adam alabilirmi alır.

Başımızdakiler iş bilmezlikde çığır açtılar çığır.

Hala takımın en iyisi önümüzdeki süreçte en çok ihtiyacımız olan oyuncu kendisi olacak benim tek maç üzerinden ona eleştirim olmaz canı sağolsun. Bu maç gerçekten çok kötüydü ama yarın bir lig maçına çıktığımızda gözümün arayacağı tek isim olur, ben barışın yedeklenmesi taraftarıyım.

Bu tarz hava koşullarında, saha ve zeminlerde Yunus’tan birşey bekleyemezsin. Tekniğe dayalı , ince işler yapan adam rüzgara ve sağanak şartlarında ne yapabilir ki.

Bu maç Hamit Altıntop,BAY tarzı Allah ne verdiyse zıbanayım kafasıyla güce dayalı oynayan adamların maçıydı.

Son 2-3 senedir oynadığı en kötü maçtı. Bu kadar hakkı var mı? Kesinlikle var, ama kötü maçlarda basit oynamayı öğrenmesi lazım

Bu tarz hava koşullarında, saha ve zeminlerde Yunus’tan birşey bekleyemezsin. Tekniğe dayalı , ince işler yapan adam rüzgara ve sağanak şartlarında ne yapabilir ki.

Bu maç Hamit Altıntop,BAY tarzı Allah ne verdiyse zıbanayım kafasıyla güce dayalı oynayan adamların maçıydı.

Kesinlikle bu maç tam hamit maçıydı. Hakan da böyle maçlarda iş görür, interin 80 dakika cezaalanına bile girmediği maçlarda kaleyi söküyor yerinden.

10 numara için yetersiz ve sakatlık ameliyat etkisi de hala var

Biz birkac maclik performans ile cok gaza geliyoruz. Bizim gibi takimda ayni pozisyonun yakin kalitede iki adami olmasi lazim. Kim iyiyse o oynayacak. Yunus zaten iyi oyuncuysa ve hakediyorsa Griezmann'i da keser. Onu ornek olarak koydum, transfer edilmesi icin degil.

Ayrica bize oyuncu kuser diye transfer yapmayan hoca lazim degil. Fatih hocaya hic bu kadar transfer butcesi gelmemisti. Okan'in kismetine geldi boyle butceler ama sacma sapan transferler ile butceyi hic etti.

bence hala müthiş oyuncu
bi maçlan silmem asla

(aşırı skandal bi performanstı
maçın adamı benim için tersten)

ezcümle kendisine muhtaç olmaması lazım Galatasaray'ın
böyle oynadığında yerine birini koyabilmemiz lazım

aynısı Barış için de geçerli

Geri
Üst Alt