#11 Yunus Akgün

Şu haline icardi den daha çok üzülüyorum. Resmen dökülüyor anlamıyorum başka bir problem mi var diye insan kafasından geçiriyor.

adam messiden şimanskiye düştü bi anda

hic ortasıda yok yani bi direk kırıldı

Takimdaki tek ozCimBomlu topcu. Biraz ruh kat su takima yaw. Her mac super oyna demiyoruz ama birinin savasmasi lazim.

Sahaya patir patir birakiyor, etkisiz ve silik bildigin

Kulübeye cekilmeli artik iyice biktiriyor kendinden

Anladığım kadarıyla Yunus'un vücut biraz ucuza alınmış dandik şarj aleti gibi. Yavaş şarj oluyor, yani yavaş toparlıyor vücudu.

Sonradan düzeleceğe de benzemiyor, Yunus 2-3 yoğun maç üst üste oynadıktan sonra net 1-2 maç dinlenmesi gereken bir oyuncu.

inatla oynatmak kotuluk olur
transfer de yapilmisken bir sure kenara gelmeli

uzun vadede hak ettigi seviyelere gelmek istiyorsa 90 dakika kosabilmeli
ikili mucadelelerde kemik gibi olmali

Yunus tıkandığında takımın üretkenliği çok düşüyor. Yunus'un üretkenliğine çok bağlıyız takım yine kabız oldu. Bir süre yedek kalmalı hem takım hem de kendisi için toparlanmaya ihtiyacı var. Lang ve Asprilla kötü çıkarsa dağılırız. Üç kulvarda gitmenin tek yolu bu iki ismin iyi çıkması.

Anladığım kadarıyla Yunus'un vücut biraz ucuza alınmış dandik şarj aleti gibi. Yavaş şarj oluyor, yani yavaş toparlıyor vücudu.

Sonradan düzeleceğe de benzemiyor, Yunus 2-3 yoğun maç üst üste oynadıktan sonra net 1-2 maç dinlenmesi gereken bir oyuncu.
Yunus aslında tam bir son 10 dakika oyuna fırlat penalti alsın, farkı açsın oyuncusu. Bunu malesef bende yeni yeni idrak ettim. Çok büyük hayal kırıklığı yaşatıyor bize son dönemde.

Buna dun bu kadar sabretmesi terbiyesizlik. Kimsenin hakki yok bu tarz bizimle dalga gecmeye. Bir de Hasan Sas gibi adamlar surekli arkasinda duruyor, yok Noa Lang'dan bilmem kac kat yetenekliymis Yunus, yok sakatligi varmis bir ton bahane herif duz alanda yanindaki adama pas veremedi dun. Okan hoca biraz daha ciddiyet beklemeli topculardan, takim ruhu vb onemli ama isler kotuye gitmeye baslayinca toparlayacak gucun olmaz bu tip oyuncular ile..

Bize futbolculugu net, kendine bakan, olgun kisiligi olan kaliteli insanlar lazim futbolcu olarak. Kisilik yetistirme yurdu olmaktan biktik..

Topla sorumluluktan kaciyor sahada.

abartmayın ya iki dakka
haftada bir maç oynadığımızda bile 70 gibi pili bitiyor düzenli oynarsa
3 maçta bir oynadığı periyotta hırpalandıkça hırpalandı hepsi bu
az dinlense toparlar

fakat uzun vadede dayanıklılık seviyesini arttırması gerekiyor
bu yaştaki profesyonel 1 atlete yakışmıyor bu kadar çabuk yorulmak

Osimhenle daha iyi oynuyordu diye biliyorum o şekilde tebliğ edilmişti bize bazı virtüözlerce

Takımın oyun anlayışı ve sahaya dizilişi ve oyuncular arası kilometreler olması değildi sorun galiba

Bu arkadaş çok iyi yardımcı oyuncu, takımın en önemli oyuncusu olduğu zaman kaldıramıyor

Hirs var yetenek vsr ama bir türlü level atliyamiyor

Anormal sinik. Yerli hücumcular komple düşüşte. Öyle böyle değiller. Yunus al-ver, bir ileri, iki geri. Barış iki çalım dene, boğuş, faul, dağa taşa. Yerli kanatlar SOS veriyor

Geri
Üst Alt