#11 Yunus Akgün

kötü bi virüs dolanıyor
inş ondan 1 aydır bu durumdasındır

Çok üzülüyoruz be birader. Top sezonun olmayacak mi hiç senin be

Bazi oyunculari gözümüzde cok büyütüp hakkindan fazla deger veriyoruz, yunusun belirli bir ortalamasi yok, ya iyi ya cok kötü. Bu tür oyunculari iyi bir sezon gecirirse direkt elden cikarman gerek yoksa yillarca böyle bir ah bir vah dersin. Yetebek hirs var ama birsekilde olmuyor

Dün oyuna girince top bizdeyken bir şeyler yapmaya çalışan tek adam Yunus'tu bence. Bilmiyorum topsuz oyunda çekingen oynadı da ben mi fark etmedim ama tepkiler fazla geldi bana.

Ayakta duracak hali yok. Dinlenmesi mi lazım daha mı çok çalışması bilmiyorum ama çözsün artık şunu.

Yetenek olarak hic bir sorunu yok ama asla iyi calistigini düsünmüyorum

Toparlayacaktır merak etmeyin.

Her sakatlik, ameliyat sonrasi cöküyor..
what if lere girecek maalesef

allah aşkına her maç 12km koşabilecek duruma gel
bunu haftada bir gün rahatça yapabilecek duruma gel nolursun

o kadar fark yaratırsın ki
öyle bi seviyeye çıkarız ki
alkol mü sigara mı beslenme mi antrenman mı uyku mu her neyse
çöz şu durumu ya

allah aşkına her maç 12km koşabilecek duruma gel
bunu haftada bir gün rahatça yapabilecek duruma gel nolursun

o kadar fark yaratırsın ki
öyle bi seviyeye çıkarız ki
alkol mü sigara mı beslenme mi antrenman mı uyku mu her neyse
çöz şu durumu ya
Reis bu söylediklerin çok zor.Yunus bu..Fiİzik olarak bir tık daha iyi olması lazım.Zaten iyi halinide biliyoruz Olur da..Ama genel olarak bu adamın fiziksel sıkıntısı var.Bu hiçbir zaman değişmeyecek..
Planlamada sane ve 10 no yedeği olarak düşünülmeli ve devam edilmeli.Bu durumda yunusu kötü topçu yapmaz.Gayette kaliteli oyuncu.

Artık oyuncular üzerinde kim satılmalı kim alternatif olur kim yetersiz kim 11 oynar belirlenip ona göre planlama yapılmalı.
Bizim en büyük sıkıntımız budur.
Öyle belirsizlik öyle soru işaretli oyunculsr var ki uğurcan,sane ve osimen dışında yetersizlik veya başka sebeplerden dolayı kesin 11 oynar diyeceğimiz bir adam yok.
Transfer sezonu bitecek hala orta saha gelecek.Kim olacak tarzı nasıl olacak nasıl bir orta saha rotasyonu düşünülüyor.Hepsi muamma.

İ
Uzun zamandır çok kötüsün ama bu maç bizi ayıkla .

Şu adam Fethiye maçında sakatlandı ve bu sebeple bu halde. Gerçekten çok komik yönetiliyoruz td si teknik heyeti yönetimi

Geri
Üst Alt