#11 Yunus Akgün

Karar verici olduğu anlarda çok düşünüp en yanlış kararı veriyor.

İki tane çok basit iş yapacaktı bugun yayda iki top aldı çok yanlış şekillerle harcadı

biraz kulübe zamanı şimdi
tepkiyi abartmayın

biraz dinlenip vücudu kafayı resetlemeli
bi de artık 90 dakka koşabilme hedefi koymalı kendine
atletsin sen atlet. prof. sporcusun

1769979338848.webp

Şu dönen topları seyretmesi içeri girmemesi facia.

Toparlanmali cünkü sezonun geri kalaninda ihtiyacimiz var

Sane de oldugu gibi bir iki mac yedek kalirsa düzelme olabilir,hucum hattinda rekabet olursa bizim adimiza daha olumlu olur

Her türlü kulübe yolu göründü bence

Lang ve Asprilla iyi görüntü cizdiler, Sane zaten banko üstelik Baris da var

Yunuscum dünya kupasına gitmeye de niyetin yok herhalde bak formaların pamuk ipliğine bağlı çok güvenme

Ben pek dikkat etmedim hatta hiç denk gelmedim de üst mesajlarda yeni transferlere pas vermeme konusundan yakınan renkdaşlar vardı ekşide bu konuyu dillendiren bir kaç kişi gördüm özellikle vurguluyorlar.

Yorgunluk topçuları tahmin ettiğimden daha fazla etkiliyor sanırım. Normalde çocuk oyuncağı gibi gelecek pasları atamadı, bomboş adamları göremedi. İlkay da City maçında bu durumdaydı. Umarım rotasyona alınan oyuncular sayesinde bu sorunu aşmış oluruz.

En az 1 ay dinlenmesi lazım bu adamın. Hayatında ilk kez böyle bir tempoya giriyor, hocamız sağ olsun öldürene kadar sahada tutmayı sevdiği için sudan çıkmış balığa döndü eleman.

En az 1 ay dinlenmesi lazım bu adamın. Hayatında ilk kez böyle bir tempoya giriyor, hocamız sağ olsun öldürene kadar sahada tutmayı sevdiği için sudan çıkmış balığa döndü eleman.
5-6 maç son yarım saat girmeli etkili de olur hayvan gibi tempo üstüne sakatlik sonrasında hayvan gibi tempo hışı çıktı topçuların. Aralıksız 80-90 maça çıkan adamlar var takımda

Baris alpere yapılan zamla birlikte form düşüşü umarim tesadüftür. Yok yaaw ne alakası var Hüsnü kuruntu yapmayın diyen çıkar şimdi. Ben biraz şüphelendim sadece.

her sene aynısın yunus. 10 maç iyi 40 maç kötü. bir kere olsun şaşırt be kardeşim.

Topu ceza sahasina kadar getirip sonra ne yapacagini bilmiyor

Geri
Üst Alt