#11 Yunus Akgün

okan birini kesince direk kesiyor sacma sapan

bu mac ilkay yerine bu girebilirdi

ilk maç kötüydü de bu maç kırmızıdan sonra muhakkak girer diyordum

Ağrılarından dolayı oynamak istememiş. Ne yaptın da sakatlandın acaba ?

Çok eleştiriyoruz on numarada karar mekanizması cok kotu diye. Ama diğer yandan sahadayken rakibi aşırı bozuyor. Bu maç eksikliğini hissettik.

iç sahada bile şl maçı diye eli ayağı birbirine giren yunus'un bugün oynanamasına şaşırmadım ama bu takım 10 numaralı garabeti oynamaya devam edecekse o pozisyonda sadece yunus ya da lang olmalı. geri kalan oyuncuların dar alanda ne yaoacağına dair fikri olmadıkları gibi yetenekleri de yetmiyor.

reis hucumda yoktu ama defansif olarak sara beklere cok yardım ediyor her zaman 90dk kalmalı

bu mac bile 10 numarada beklere yardım etti 8 oldugunda fark yaratıyor zaten
Istikrarsiz. Ilk mactaki oynadigi oyunun yarisini oynamadi. Ama bir dedigine hak veriyorum, onun cikacagina torreira cikmaliydi. Dermani hic kalmadiydi.

Galatasaray geçmişten bu yana hep 10 numaralarınla başarılı olmuştur, 10'nosuz hiç aklıma gelmiyor başarılarımız, öyle ya da böyle bu takıma 10'noda oynayacak kişi mevkisi olmasa da Yunus, sonra da Lang denenecek. Takımın forvetlerle bağlantısını sağlayamıyoruz, çok kopuk oynuyoruz 10 numaramız olmadığından, öyle ya da böyle Yunus elzem.

Geri
Üst Alt