#11 Yunus Akgün

Maçta totalde 30 saniye iyi oynadığı bir sekans var onda da sol kenara geçmişti, çalım, orta falan yapmıştı. Geri kalan her an sahanın ortasına bıraktı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Net olarak emre çolak 2. Onun gibi yetenek var biraz parladı ama gerisi yok, istikrar yok

ne oynadigini bilen bir takimda sag kanatta izlemek icin neler vermezdim
zaten izledik gerci ADS'de ligi otturuyodu en son

ha eksikleri yok mu tabii ki var cokca kez yazdik en temeli 90 dakikaya eforunu yayamamasi, 70 gibi fiziken pilinin bitmesi
ancak soyle lezziz bi Ozcimbomluyu altyapidan 10 sene sonra bi daha belki anca cikaririz, degerini bilin cocugun

Abartmayın abi çocuğun son 1 senesine bakmak lazım.
Bir fıtık bir menisküs ameliyatı bu sene düşüşünün asıl sebebi. Siz niye ısrarla futbolda sakatlık yokmuş gibi davranıyorsunuz onu da anlamıyorum.
Son 2 yılda da biri topukta ciddi sakatlık diğeri çapraz bağ koparan adama da aynı muameleyi yapıyorsunuz.
Sırf sakatlandılar diye de suç unsuru oluyor. Bu bok fizikle oynanıyor bu oyuncuların eski formuna kavuşamamasının da nedenini kendilerinde aramayı bırakın.
Bireysel anlamda oyunculara suç yüklemek yerine bu premier lig, championship takımları onu da geçtim Norveç lan Norveç takımları bu boku başarıyor da sen niye ıkınıyorsun şunu sorduğunuz gün Galatasaray futbolunda devrim yaşanacak.

ne oynadigini bilen bir takimda sag kanatta izlemek icin neler vermezdim
zaten izledik gerci ADS'de ligi otturuyodu en son

ha eksikleri yok mu tabii ki var cokca kez yazdik en temeli 90 dakikaya eforunu yayamamasi, 70 gibi fiziken pilinin bitmesi
ancak soyle lezziz bi Ozcimbomluyu altyapidan 10 sene sonra bi daha belki anca cikaririz, degerini bilin cocugun
Anadolu takımı performansına bakarak nasıl yorum yapacağız. Zaten sorun o olabilir mi acaba. Belki de max Anadolu topçusudur. 🤷

Sakatlıktan sonra çok düştü. Bu arkadaşımızda bir süre oynamamalı

Geçen seneki müthiş performansından dolayı kötü oynama kotası olduğunu düşünüyorum.

Ama sahada yürüyen adam görmek istemiyoruz artık.

3 aydır piyasada yok. Bu kadar kötü oynama hakkı yeter kendine gelmeli

Barış ve osimenin bireysel bizonlukları sayesinde yaptıkları harici sahada ne yaptığını yahut yapması gerektiğini bilen sporcu 0. Yunusun da mevkisi haricinde oynatıldığı eklenince daha çok göze batıyor. Vaziyet bunlan ibaret.

Lang da formsuzken, Göztepe maçında sol kanatta görmek istiyorum. Bizde performans patlamasını o mevkide oynarken yapmıştı. 4-3-3;

Yunus Barış Sane

Yine sakatlanmış deniyor bu. Daha bu yaşta ne kasığı kaldı ne dizi. Sahada da 35'lik veteranlar gibi takılıyor. Ne yapacağız biz bunu.

Antrenmanlardan sonra Asprilla sana biraz taktik çalıştırsın. O çocuğun yarısı kadar etmezsin.

Yunus cok yetenekli fakat nerdeyse her sene sakatlikla alakalı birseyi var ,yani fizik olarak cok yetersiz maalesef, kasik fıtığı ameliyatı üzerinden 4 5 ay geçti ama hala daha yunusun sakatlığı tam geçmedi ağrıları var lafını duyuyoruz

Yerli diye katlanıyoruz kendisine. Hepimiz Yunus yerine Kenan Yıldızı isterdik ancak en kötü 100 milyon euro bonservisi var. "Koyunun olmadığı yerde, keçiye Abdurrahman Çelebi derler. "

Geri
Üst Alt