#11 Yunus Akgün

Ulan başlıyacam sana da sakatlıklarına da. Top oynamıyor sürekli aynı muhabbet. Sanki bana messi sürekli de oynatıyoruz defolsun gitsin

Şu vitaminsizi bulunmaz hint kumaşı sananlar vardı. Bundan 2. Lig futbolcusu bile olmaz, orada bile bu fizikle yerleri süpürür.

Seviyoruz ve güveniyoruz diye hep olumlu bakmaya çalışıyoruz ama ne zaman oynayacaksın çocuk? Ağrısı var lafından bıktım usandım; sakat mı değil mi bir netleştirsinler de ona göre davranılsın. İcardi' nin ayak sakatlığı gibi sezonu sakatlıkla tamamlasın deniyorsa büyük hata; oynarken faydadan çok zarar veriyor bu haliyle maalesef.

küfür yesin diye ortaya koyuyor okan
harcamak istediği adamları net bi şekilde anlıyoruz

bu kadar sövülcek bi şey yapmadı bence
o iyi değildi de başkası iyi miydi yani

Gençlerbirliği deplasmanında ısınmaya elinde çayla çıkıp apo ve erenle foti çektirecek daha

Sosyal medya fenomeni şahıs

Bir anda bitti, 2 aydır tff 1 seviyesinde

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu kadar sövülcek bi şey yapmadı bence
o iyi değildi de başkası iyi miydi yani
Sorun şu ki, epeydir neredeyse hiçbir şey yapamıyor, basit progresif pasları veremeyişi ve fena top kayıplarıyla eksi yazıyor hatta. En sevdiğim ve güvendiğim oyuncularımızdan diyen biri söylüyor bunları.

Sorun şu ki, epeydir neredeyse hiçbir şey yapamıyor, basit progresif pasları veremeyişi ve fena top kayıplarıyla eksi yazıyor hatta. En sevdiğim ve güvendiğim oyuncularımızdan diyen biri söylüyor bunları.
ben de yazıyorum aylardır
bir tane iyi maç var sanırım son 4-5 ayda
ama yani bu herife öfke kusmak çok komik şu maçtan sonra

dünya kupasına nasıl gidecek bu adam form durumu ile sırf gsde oynuyor diye mi

Evlatçılık yapmaya devam edin

Yalnız bu evlatlar z kuşağı ana babalarını tanımıyorlar söyleyeyim

Saç yapıldı kontrat alındı.

Kerem ile yeniden dost olundu.

Galatasaray’ı düşünen yok.

Alt yapıdan gelip bu kadar gamsızlığı kaldıramıyorum.

Sorsan 6 aydır sakat.

Neren sakat Yunus

Yeni kontrati kapti kac para aliyor bilmiyorum sonra inanilmaz düsüse gecti.

Geri
Üst Alt