#11 Yunus Akgün

Geçen sene ligin ilk yarısı muhteşem oynamıştı. Sonra ne olduysa artık Roma böyle yıkılmadı.

gitti adamı leminanın yanına ortasahaya, ondan önceki maçlardada 10numara pozisyonuna koydu. ben yunusa suç bulmuyorum, yerinde oynamıyor çünkü.

başlıcam bunun da topçuluğuna he sen nasıl oyuncusun bilader bu yaşta genç adam nasıl bu denli bitik olabilir sakat filan da değilsin bu ne hal dünya kupası var önünde şu haline bak rezillik ötesi her maç dili dışarda görende koşuyor sanacak

İyice ayar olmaya başladım buna. Sakatlığın vs yoksa bu genç yaşta nasıl koşup mücadele etmezsin aga

Yunus'un üretkenliği düşünce kabız oluyoruz üretemiyoruz. Form tutmasına çok ihtiyacımız var.

Geçen seneki hücum repertuvarımızın bu senekinden çok daha iyi olmasının sebebi bu arkadaşın geçen sene gerçekten çok formda olması ve asıl mevkisi sağ açıkta oynamasıydı

Emre çolak ilk sezonda harikaydı 2. Sezin düştü düştü bitti.Ayni yolda gidiyor yunus.Gefen sezon harikaydı bu sezon tor ce icardi ile birlikte takıma gram.faydasi olmayanlardan

Yine kendini Messi sanıp topu iki saat ayağında eveleyip gevelemez inşallah.

Olm bana bak top oyna yoksa senle fena bozuşcaz bak

Öyle GS'ın çocuğu filan yemiyoruz uyanık ol

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence okan buruk'uk tek kurtarıcısı olabilir. zira transfer ettirmeden zorla oynattığı 10 numaralı sistemde iyi kötü tek idare edebilen adam yunus. o da çocuk gibi oynamaya devam ederse işimiz zor. silkinip kendine gelir umarım, geri adana demir'e filan gönderecek ne zamanımız var ne de imkanımız.

İyi oyna be

Sen de kötü oynarsan direkt 9 kişi takılıyoruz sahada lütfen iyi oyna

Icardi kosamiyor onu anliyorum da bu niye kosmuyor onu cozemiyorum kac aydir. Bugun de top oynamazsa seneye en fazla yedek kadroya yazarsin.

Geri
Üst Alt