#11 Yunus Akgün

Icardi kosamiyor onu anliyorum da bu niye kosmuyor onu cozemiyorum kac aydir. Bugun de top oynamazsa seneye en fazla yedek kadroya yazarsin.
Niye koşsun ki

O bir yıldız artık

İspanya tr maçında yamal bile defans yaparken bu izliyodu kendince yıldız çünkü o

Niye koşsun ki

O bir yıldız artık

İspanya tr maçında yamal bile defans yaparken bu izliyodu kendince yıldız çünkü o
Bunu kim yildiz yapmis? Yildiz dedigin milli takimin da anahtar oyuncusu olur, bakiniz Hakan ya da Arda..

Yunus'un en son iyi oynadigi macini hatirlamiyorum bile.

Evet Icardi'nin fizik guc problemi bu arkadasda az da olsa var, ama bunda daha fazla olan sey bi taraflarin kalkmasi. Bi ara kendisini yildiz zannedip geri kosular fln yapmamaya basladi o an zaten Okan hoca da ilk 11'den sildi

Bak kocum senin bu takimda ilk 11 oynaman mucize, Allah sana onu nasip etti cikip EN AZ Torreira kadar kosacaksin mucadele edeceksin. Bosver zarif calimlari ilk once kos, mucadele et, pas at sonrasinda sans gelirse birsey dene. Sen yildiz degilsin, bu takimda da hic yildiz olmayacaksin. Rölünü ona gore revize et, tek ayak parmaginda senden daha iyi kariyere sahip oyuncular ile de kiyaslama kendini.

O son pozisyonu atacaksın abi. Kaleci ile beraber sokacaksın kaleye o topu.

O sakatlandığın pozisyonda bukadar kötü vuruşu nasıl yaptın lan diğer maçlara göre bu maçta vardın yine

Gole ragmen mac boyu rezilleri oynadi. Yaklasik bi 15 haftadir kotu.

HGNIfrFXEAAe017

Sakatlıktan sonra formsuz bir dönemi oldu ve iyi de oynayamadı. Ama şu takımda hücuma akıl ve kreatiflik katabilecek tek adam kendisi maalesef. Hücumda büyük bir teknik ve akıl eksikliği yaşıyoruz Mertens sonrası. İlkay büyük hayal kırıklığı öyle böyle değil. Bu takımın en net ihtiyacı 10 numara.

beğendim bugün, kalan 4 maçta en çok beklentim olan sensin aslanım, yabancı kanatlar sallamıyor bizi, senle barışın azmine kaldık.

osimhen 1 ay gitti, sağda yunus, solda sane, ilerde barış, 10 numara lang'ı şu çorbagov oyununa kadar hiç izleyemedik. böyle de 1 taktisyenlik

3 tane net gollük top atti

barisa osimen e

cok iyiydi ama bunu istikrarlı yapsa farklı seyler konusuruz

Geri
Üst Alt