- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 1.788
Ewt hobbarey nasil gidiyor musikiler
Ben çok beğendim. Daha önceden duymadığım ve bundan sonra keyifle dinleyeceğim şarkılar var. Bugün iki defa dinledim listeyi. Şimdi üçüncü defa dinleyeceğim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ewt hobbarey nasil gidiyor musikiler
Puanlar ilgili taraflara hayırlı olması temennisi ile şutlanmıştır.
Sevindim mahir guzel sarkilar var,,Ben çok beğendim. Daha önceden duymadığım ve bundan sonra keyifle dinleyeceğim şarkılar var. Bugün iki defa dinledim listeyi. Şimdi üçüncü defa dinleyeceğim.
Sevindim mahir guzel sarkilar var,,
Gözüm üzerinde Alpaycığım. Listede bir iki şarkı var senindir diye düşündüğüm. Puan vermeyeceğim o şarkıya. Üzülmece kırılmaca yok!
Ben çok beğendim. Daha önceden duymadığım ve bundan sonra keyifle dinleyeceğim şarkılar var. Bugün iki defa dinledim listeyi. Şimdi üçüncü defa dinleyeceğim.
Sevindim mahir guzel sarkilar var,,
Yarin 20.00 demistik rengimPuanlama icin son tarih nedir
Ayıp edersin.
Bana değil güzel ise sahiplerine.
Spotify playlist cikarir misin
Disardayim youtubedan dinlemek zor oluyor
Yarin 20.00 demistik rengim
Bugün gelirse butun puanlar bugun de açıklarım muhtemelen
Puanlama bittikten sonra bir şarkı seçelim ve altına GSC Eurovision'dan gelenler like diyelim ve herkes like yapsın yoruma favori yoruma çıksın. Reklam olur nasıl olur![]()
Puanlama bittikten sonra bir şarkı seçelim ve altına GSC Eurovision'dan gelenler like diyelim ve herkes like yapsın yoruma favori yoruma çıksın. Reklam olur nasıl olur![]()
Hayır bu sefer de ters köşe yapmışsındır daha soft bir şarkıdır seninki benden 12 puan alırsın. Kudururum![]()
@Keramettin TANRIVERDİ admin Bey. Saçma sapan mesaj için forumu seferber ettin. Gel şu organizasyon için de seferber olalım. Eğlenelim biraz. Hem foruma da reklam olur![]()
Korkmayın lan benim şarkı şampiyon olmaz bu sefer.![]()