110. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | FİNAL BAŞLADI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasaklı şarkıyla yarışmaya giren bir gavat şampiyon oldu ve kimse sesini çıkarmadı bu yarışmada.

Nasıl şaibeli olduğu oradan belli.

@Alpay Asma 'nin sike yaptigina dair defalarca sozlu beyanatta bulunduguna taniklik edebilirim. Butun sampiyonluklari geri alinip eurovision'dan 100 macligina diskalifiye edilmesi lazim.

Onu da gectim bu herifin soyle bir beyanati vardi bilen bilir "100. Yarismada emekli olup sadece yarisma duzenlemeye baslayacagim"

Yalan agzina yuva yapmis herifin

@Alpay Asma 'nin sike yaptigina dair defalarca sozlu beyanatta bulunduguna taniklik edebilirim. Butun sampiyonluklari geri alinip eurovision'dan 100 macligina diskalifiye edilmesi lazim.

Onu da gectim bu herifin soyle bir beyanati vardi bilen bilir "100. Yarismada emekli olup sadece yarisma duzenlemeye baslayacagim"

Hayatımda gördüğüm en yalancı insandır kendisi, bu konuda ciddiyim, yapıcam dediği şeyleri de yapmaz.

Neyse zaten yarışmalardaki sıralamalara göz gezdirilince kimlerle şike yaptığı da ortaya çıkıyor, bir kaç yarışmada ilk 3e aynı kişiler girmiş mesela.

Neyse bahsedilen şahsın karakterine yakışacak hareketler bunlar, "Türkiyenin en büyük takımı fener" diyen bir sarıgavattan ne beklenir.

Çekemeyen anten taksın. İthamlara yine er meydanında karşılık vereceğiz binalaleyn.

puanlarımı yollamış bulunmaktayım
cok tuhaf şarkılar vardı baya zorlandım

Resmi olmayan hesaplarima gore 4 kisi kalmistir

Mahir'in yarışmasında gecikme olunca kıyamet kopuyor -ki kesinlikle gecikme değil süreç en baştan belirtilmişti; beğenmeyen katılmasaydı- bu yarışma gayet eğlenceli!!!

Mahirin yarisma skandallarla doluydu demi ya

Mahir'in yarışmasında gecikme olunca kıyamet kopuyor -ki kesinlikle gecikme değil süreç en baştan belirtilmişti; beğenmeyen katılmasaydı- bu yarışma gayet eğlenceli!!!
giphy.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt