110. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | FİNAL BAŞLADI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk puanları aldık mahir beyden hadi bakalım

felaket bir puanlama

Yok ya bu çok kör göze oldu 7-8 yarışma önce max olduğu için ve Uğur katıldığı için hatırlıyorum.

Daha önce katılmamışım aga.Şarkıyı aratınca bu yarışmaya yönlendiriyor.101 dedim de ona katılmamışım.2.5 senedir falan katılmıyorum diye hatırlıyorum.

Daha önce katılmamışım aga.Şarkıyı aratınca bu yarışmaya yönlendiriyor.101 dedim de ona katılmamışım.2.5 senedir falan katılmıyorum diye hatırlıyorum.
Yok hacı konser performansı ile girdin. Hatta nasıl yarışılmamış bu şarkı ile hala muhabbeti dönmüştü o dönem.
1 senedir yarışma yok pek zaman oldu zaten epey. Sende son 2-3 senede 2 veya 3 oldu bununla. Da salla ?

muse gibi çöp bir güruhun birinciliginden rahatsızım kahrolsun populism

Yok hacı konser performansı ile girdin. Hatta nasıl yarışılmamış bu şarkı ile hala muhabbeti dönmüştü o dönem.
1 senedir yarışma yok pek zaman oldu zaten epey. Sende son 2-3 senede 2 veya 3 oldu bununla. Da salla ?

29 Nisan 2017'de şarkıyı almışım.Bu tarihten sonra katıldığım yarışma yok.

bryann.png

29 Nisan 2017'de şarkıyı almışım.Bu tarihten sonra katıldığım yarışma yok.

bryann.png

Geçen baktım yasaklı listesi bayadır güncel değil 10-15 yarışmadır. Mağdur olmuş olabilirsin o yüzden.

Orası 90.dan itibaren kontrol edilmeli. Adminken ben arada bakıyordum.

Geçen baktım yasaklı listesi bayadır güncel değil 10-15 yarışmadır. Mağdur olmuş olabilirsin o yüzden.

Ulan gavat sen yasaklı şarkıyla katıldın bir de millete mi laf atıyorsun

Şarkı katılmış olabilir ama ben bunu atmadım.Attığım an halen aklıma gelmedi.Bu tür şeylerde hafızama güvenirim.Eğer atmışsam hafıza problemim başlamış demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt