- 19 Mart 2014
- 28.194
- 29.649
- 2.598
Eee Alpay sende bokunu çıkartma, millete koz verme de açıkla yahu 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Millet yarışma görsün diye bu skandal bittiği anda yeni yarışmaya start vereceğim.
Bu forum gokhan kim'in kazandigi yarismayi bile bir sekilde atlatti ama bu yarismadan sonra seninkini kaldiramaz.Millet yarışma görsün diye bu skandal bittiği anda yeni yarışmaya start vereceğim.
G.kimin sarkisi arsivde var mi demirBu forum gokhan kim'in kazandigi yarismayi bile bir sekilde atlatti ama bu yarismadan sonra seninkini kaldiramaz.
Vardir yaw buluruz benceG.kimin sarkisi arsivde var mi demir
ub.mesaji
Seni yarışmalar forumundan men ederim!
Bu forum gokhan kim'in kazandigi yarismayi bile bir sekilde atlatti ama bu yarismadan sonra seninkini kaldiramaz.
Ulan şikayet etsek sanki kabul edecektin hatalarını.Keyfiniz bilir. Size böyle rezillikler yakışır zaten.
Ben bu forumda 2 yarışma düzenledim. Gayet iyi organizasyonlardı. Bir kişi bile şikayet etmemişti.
Yükleniyor…
www.gscimbom.com
Yükleniyor…
www.gscimbom.com
G.kimin sarkisi arsivde var mi demir
ub.mesaji
nerdesin lan allahin belasi madam
Lan bırak Maidenin Altın günü gibi yarışma düzenlemiştin.Keyfiniz bilir. Size böyle rezillikler yakışır zaten.
Ben bu forumda 2 yarışma düzenledim. Gayet iyi organizasyonlardı. Bir kişi bile şikayet etmemişti.
Yükleniyor…
www.gscimbom.com
Yükleniyor…
www.gscimbom.com
Vajina uğruna adanan hayatlar.On my way to Beylikdüzü.
Lan bırak Maidenin Altın günü gibi yarışma düzenlemiştin.
1 gün daha mı verdin?25 saati var abi işte, karı peşinde koşmaya ara verirse belki sorumluluk almayı en azından bu durum için öğrenir.