Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.625
- 8.347
- 403
benim şarkıdan güzel 1 tane şarkı var listedeİlk 3e giremedin gibi duruyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim şarkıdan güzel 1 tane şarkı var listedeİlk 3e giremedin gibi duruyor.
Eurovisionda iyi lobi yapan kazanır.benim şarkıdan güzel 1 tane şarkı var listede
Sen Demir in hesaba yapmıştın değil mi Eft yi?benim şarkıdan güzel 1 tane şarkı var listede
zikile zikile öğrenecez adminimEurovisionda iyi lobi yapan kazanır.
pamire yolladım benSen Demir in hesaba yapmıştın değil mi Eft yi?
Düzelttimpamire yolladım ben
Tam beklediğim gibiTwitter hesabımıza an itibarıyle bir görsel ulaştı.
mahovizyon ne zamanEğlenmek için yapılan organizasyon işkenceye dönmüş durumda. Üzgünüm Alpay; Keramettin’in yıllardır hakkında söyledikleri iddiaların gerçeklik payı var sanırım.
Sonucu göz ardı edersek GSC tarihinde kara bir leke olacak bu yarışma.Tam beklediğim gibi![]()
Lan az bile söylüyorum ya.Eğlenmek için yapılan organizasyon işkenceye dönmüş durumda. Üzgünüm Alpay; Keramettin’in yıllardır hakkında söyledikleri iddiaların gerçeklik payı var sanırım.
mahovizyon ne zaman
23:23te açıklamaya başlamazsan forumla da vedalaşmaya başla.Deprem olmuş hala yarışma peşindesiniz
Erteleyelim önerisi getiriyorum
olmaz ben istiyorumİstemiyorlar abi. Teklif ettim. Yok dediler. Ben de yapmaktan vazgeçtim.
Deprem olmuş hala yarışma peşindesiniz
Erteleyelim önerisi getiriyorum
İyi misin lan?Ben de hissettim buradan. hem de bayağı sallandık. Alkolden sandım ama değilmiş.
Geçmiş olsun SadriBen de hissettim buradan. hem de bayağı sallandık. Alkolden sandım ama değilmiş.