- 14 Haziran 2009
- 29.773
- 14.747
- 2.868
Senin gibi ümmet düşmanı alkoliklere müstahaktır, layığını yapmışlar.Saçmalık halen açıklama yapılmadan devam ediyor. Hakkım gasp edildi. Özür bir kenara açıklama bile yapılmadı!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin gibi ümmet düşmanı alkoliklere müstahaktır, layığını yapmışlar.Saçmalık halen açıklama yapılmadan devam ediyor. Hakkım gasp edildi. Özür bir kenara açıklama bile yapılmadı!
Senin gibi ümmet düşmanı alkoliklere müstahaktır, layığını yapmışlar.
bastır mahoSaçmalık halen açıklama yapılmadan devam ediyor. Hakkım gasp edildi. Özür bir kenara açıklama bile yapılmadı!
Sen anca o rakı sofrasındaki haydariyi sabote edersin MK.Akşam rakı sofrasında bu yarışmayı sabote etmezsem bana TMK demesinler; MK. desinler MK.
Bunun olayı ne yav iki gündür kafamızı penetre etti ?Sen anca o rakı sofrasındaki haydariyi sabote edersin MK.
demir de aynısını söyledi ona yolladım benParalar bende toplanıyor, özelden devam edelim lütfen
Bunun olayı ne yav iki gündür kafamızı penetre etti ?
Ona soracağına bana sorsaydın, ben açıklardım. Yakıştıramadım!
Ne bileyim anlamadım ki kardeşim kaç gündür saçma sapan şeyler yazıp üyelerin buna destek olmasını falan istiyor. Bence yönetime karşı bir kalkışma hazırlığında gibi geliyor. Net olarak forum huzurunu örseleyen bir tarzı var ki fenerli ve alkolik olması da cabası. Ben mesela kendisinden rahatsız oluyorum. Koç'un yandan yemişi işte.Bunun olayı ne yav iki gündür kafamızı penetre etti ?
Düzenbaz adam yawdemir de aynısını söyledi ona yolladım ben
kulak kanatan 1 parça seçtiği kingpay yarışmadan shutlamışBunun olayı ne yav iki gündür kafamızı penetre etti ?
Mesih dizisini izledin mi, izlediysen nasıl ? Şu an izlediğim diziler var ama iyiyse aradan çıkarıyım diyorum attığın foto onu çağrıştırdı.
En sonunda biri olayın ne olduğunu açıkladı, boşuna adam demiyorum.kulak kanatan 1 parça seçtiği kingpay yarışmadan shutlamış
aynen şimdi ben de onu farkettim sanki olayı gizlemeye çalışıyorlar gibi geldiEn sonunda biri olayın ne olduğunu açıkladı, boşuna adam demiyorum.2-3 gündür soruyorum millet alıntılayıp soruyla alakasız şeyler yazıyor.
En sonunda biri olayın ne olduğunu açıkladı, boşuna adam demiyorum.2-3 gündür soruyorum millet alıntılayıp soruyla alakasız şeyler yazıyor.
İftira. Gönderdiğim şarkı bu. Gayet de şık bir şarkı.