111. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması

Migros'u resmen sömürdüm batmazlar inşallah, glütensiz ürünlerde ikinci ürüne %50 indirim vardı bildiğin ne var ne yok aldım kıtlık falan çıksa 2 yıl yaşarım bunlarla net, araya girmiş gibi oldum ama ufak bir dipnot olarak belirteyim dedim.
images.jpeg-27.webp

Bunun olayı ne yav iki gündür kafamızı penetre etti ?
Ne bileyim anlamadım ki kardeşim kaç gündür saçma sapan şeyler yazıp üyelerin buna destek olmasını falan istiyor. Bence yönetime karşı bir kalkışma hazırlığında gibi geliyor. Net olarak forum huzurunu örseleyen bir tarzı var ki fenerli ve alkolik olması da cabası. Ben mesela kendisinden rahatsız oluyorum. Koç'un yandan yemişi işte.

kulak kanatan 1 parça seçtiği kingpay yarışmadan shutlamış
En sonunda biri olayın ne olduğunu açıkladı, boşuna adam demiyorum. :D 2-3 gündür soruyorum millet alıntılayıp soruyla alakasız şeyler yazıyor.

En sonunda biri olayın ne olduğunu açıkladı, boşuna adam demiyorum. :D 2-3 gündür soruyorum millet alıntılayıp soruyla alakasız şeyler yazıyor.
aynen şimdi ben de onu farkettim sanki olayı gizlemeye çalışıyorlar gibi geldi
şarkıyı atmayı unuttum, zamanı kaçırdım gibi şeyler de duyuyoruz ama işin özü shutlanmış olması

İftira. Gönderdiğim şarkı bu. Gayet de şık bir şarkı.

Geri
Üst Alt