Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
Rabbim TMK dan daha büyük dertlerle sınama bizi
Amin
Amin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz neyiz birader@Demir P. Baş guvenilir bir insandır.İyi tercih.
Biz neyiz birader
yaşlıBiz neyiz birader
Mesih dizisini izledin mi, izlediysen nasıl ? Şu an izlediğim diziler var ama iyiyse aradan çıkarıyım diyorum attığın foto onu çağrıştırdı.
Alpay'ım benim Kingpayım layığını yapmış hadsize.kulak kanatan 1 parça seçtiği kingpay yarışmadan shutlamış
Elimde +48 puan kaldi satin almak ve mevcud puanini ogrenmek isteyenler ozel mesaj atabilir.@Demir P. Baş guvenilir bir insandır.İyi tercih.
Ne oldu şimdi ? 109 gibi yalan mı oldu yarışma ?
raportladım
Ben Alpay'a güveniyorum Tamako109. yarışmanın organizasyonunu yapan arkadaşın çok geçerli sebebi vardı; cenaze. Ama bu . . . Neyse. Hayretle izliyorum.
Ben Alpay'a güveniyorum TamakoBoşa kendine müttefik bulma çabası içerisine girme.
![]()
Hadi oradan sabahtan beri sitemkar mesaj atan herkese yanaşıyorsun.Bu yalnızlık, "değerli yalnızlık"tır. Umursamıyorum.
Mesih dizisini izledin mi, izlediysen nasıl ? Şu an izlediğim diziler var ama iyiyse aradan çıkarıyım diyorum attığın foto onu çağrıştırdı.
109. yarışmanın organizasyonunu yapan arkadaşın çok geçerli sebebi vardı; cenaze. Ama bu . . . Neyse. Hayretle izliyorum.
Tinderdan kari bulup 420 ile kandirma pesindesin bilmiyoruz sankibelki ben de yuva kurmak peşindeyim. nerden bileceksiniz.