Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Flütvision ahbapÜlke yikiliyor siz neyin yarismasini yapiyorsunuz la
benim şarkı yasaklı değil @Keramettin TANRIVERDİ
İkisiyle de katılındı zamanında.Anlamazdın niye yasaklı yav, yasaklı şarkılar listesinde yoktu.
sent via GSC
yasaklılar listesinde yok :s hem placebo hem brian molko diye baktım özellikleİkisiyle de katılındı zamanında.
68+12=68 yapıyormuş. Yıllarca matematiği yanlış öğretmişler.![]()
Hayret bu saatlerde online olmazdın genelde, Allah gani gani belanı versin bu arada.Flütvision ahbap
O listede çok eksik var.yasaklılar listesinde yok :s hem placebo hem brian molko diye baktım özellikle
Toplamalarına da yanlış diyorlar senin yapacağın işe sokayım.Hayatımda yaptığım en kötü organizasyon oldu diyeceğim ama yalan olacak.
En kötü ESC oldu diyelim.
Valla sen puanları açıklamaya başladığında rise of empires ottomans'a başladım, bitirdiğinde dizi de bitti.Hayatımda yaptığım en kötü organizasyon oldu diyeceğim ama yalan olacak.
En kötü ESC oldu diyelim.
Saol ustad tayyibin konudaki postlarindan mahrum kalmak istemedim ,bu arada bu guzel yarismda emegi gecen tum kadim dostlarimin Allah belasini versin demek istiyorum.Hayret bu saatlerde online olmazdın genelde, Allah gani gani belanı versin bu arada.
İkisiyle de katılındı zamanında.
Yap abi en azından şu boktan yarışma unutulur.Keramettin ben yapmak istiyorum. Hatta görseller falan hazırlayıp yapacağım. Zaten boş bu aralar, bari oyalanayım. ? Ne diyorsunuz ? @Keramettin TANRIVERDİ
Yetki verin. Başlığı açayım. Muhtemelen ligler ertelenir. Ertelenmese bile 3 gün sürmez. Puanlama bir gün, açıklama da yarım saat bu kadar basit.Yap abi en azından şu boktan yarışma unutulur.
Aklında tutmayacaksın olm zaten çeşitli kombinasyonlarla yasaklı listesini ctrl+f yapmak suretiyle tarayacaksın hahahahaha. İyi yine yarışma kazasız belasız bitmiş, sen yarış bence de organizatör olma.O kadar süre yarışma olmadı ki hangi şarkı yasaklı unuttuk