- 18 Temmuz 2009
- 81.206
- 227.125
- 5.093
Yarın vereyim abi yetkini.Yetki verin. Başlığı açayım. Muhtemelen ligler ertelenir. Ertelenmese bile 3 gün sürmez. Puanlama bir gün, açıklama da yarım saat bu kadar basit.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın vereyim abi yetkini.Yetki verin. Başlığı açayım. Muhtemelen ligler ertelenir. Ertelenmese bile 3 gün sürmez. Puanlama bir gün, açıklama da yarım saat bu kadar basit.
yasaklı listesi eksikmiş yavAklında tutmayacaksın olm zaten çeşitli kombinasyonlarla yasaklı listesini ctrl+f yapmak suretiyle tarayacaksın hahahahaha. İyi yine yarışma kazasız belasız bitmiş, sen yarış bence de organizatör olma.![]()
Kimden bahsettiğini anlamak için baya bir çaba sarfettim sonunda @Tahir Mahir Koç olduğunu çözdüm. Göztepe-Fb maçına skor tahminini alabilir miyim ?Saol ustad tayyibin konudaki postlarindan mahrum kalmak istemedim ,bu arada bu guzel yarismda emegi gecen tum kadim dostlarimin Allah belasini versin demek istiyorum.
Tamamdır. O halde yarın başlığı açarım. Pazar günü puanlar gönderilir. Pazartesi'de açıklarım.Yarın vereyim abi yetkini.
Aklında tutmayacaksın olm zaten çeşitli kombinasyonlarla yasaklı listesini ctrl+f yapmak suretiyle tarayacaksın hahahahaha. İyi yine yarışma kazasız belasız bitmiş, sen yarış bence de organizatör olma.![]()
Maksimum 1-2 yarışma eksiktir yav zaten neredeyse bir yıldır falan yarışma yapılmamaıştı.yasaklı listesi eksikmiş yav
Belli zira 68+12=68'in başka bir açıklaması olamaz. Yoksa durup dururken Matematik hocana sövecektim.biliyorum kontrol f’i abi de bu yarışma acayip sancılı oldu adıma
şarkılar 2-3 günde geldi. Bir kısmında telefondan kontrol etmek zorunda kaldım vs.
Hiç konsantre olamadım açıkçası.
Bildiğini biliyorum da üşenmişsin veya sallamışsın işte onu demek istedim. Yoksa Real+Milan kadar ESC şampiyonluğu olna adamın bunu bilmeme ihtimali yok.biliyorum kontrol f’i abi de bu yarışma acayip sancılı oldu adıma
şarkılar 2-3 günde geldi. Bir kısmında telefondan kontrol etmek zorunda kaldım vs.
Hiç konsantre olamadım açıkçası.
Göztepe-Fb maçına skor tahminini alabilir miyim ?
Edit. fb değil bjk olacaktı.
Hemen yapalım demedim. Başvuruları alır sonra yaparız. Ayrıca o bahsettiğin yarışmayı da zaten geçen Pazartesi yaptık. Lakin arkadaşımızın açıklaması bugüne denk geldi.Hocam, iyi, guzel ve hoş olacagindan suphem yok ta, hukumet gibi duyarsiz olmasak. Yarismayi deprem dolayisiyla hic degilse bir kac gun ertelesek nasil olur?