1112211.com

Onur Esin

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Yüksek ihtimalle kafayı kırmış sümer kolçak adlı şahsın derin saçmalamarını barındıran site. Canınız sıkılıyorsa birebir.

Detay

özellikle aveadan aldığı internet paketini paylaştığı kısımlar tam bir heyecan fırtınası

Bu ne tür bir sayko böyle biraz göz attımda değişik bir abimiz.

Siz iyi 3 den 5 den sonra çıkmışsınız ben takıldım lan.

Siz iyi 3 den 5 den sonra çıkmışsınız ben takıldım lan.

İnsanın aklında hep " sonunda bi bomba patlar " umudu oluyor. Ama her tıktan sonra umudunu yitiriyorsun.

İşte ben o umudu 5.tıktan sonra tamamen kaybettim.

Adamın sitesinin domain sağlayıcısının" Olum daha ciddi şeyler sandıydık" diyerek siteyi kapatması an meselesi

benim beynim yandi okumaktan herif agir sizofren

İnsanın aklında hep " sonunda bi bomba patlar " umudu oluyor. Ama her tıktan sonra umudunu yitiriyorsun.

İşte ben o umudu 5.tıktan sonra tamamen kaybettim.

Adamın sitesinin domain sağlayıcısının" Olum daha ciddi şeyler sandıydık" diyerek siteyi kapatması an meselesi

Sitenin index'e gidip hiç bakmadım taki az önceye kadar onun da etkisi olmuş olabilir abi kaçmamamda, paylaşılan yorumlardan gidip meselesi neymiş bunun dedim. adam redditte de irdelenmiş.

Could someone please translate a video that fascinates me? : Turkey

Bende takıldım niye bilmiyorum sürükleyici filan olduğu için değil sonunda bir şey olmasınıda beklemiyorum bazen garip geliyor,bazen acıyorum,bazen imreniyorum enteresan yani her şeyi dolar hesabına vurması ayrı bir dünya zaten şimdilik bakalım.

Neyin virali bu?

Hastanede gözetim altında olması gereken bir adamı Amerika'daki ailesi tarafından muhtemelen utanıldığı için Türkiye'ye şutlanması olayı. Acıdım çocuğa... Umarım bu şizofren hali insanlara zarar verecek düzeye gelmez.

noluyo lan halka videosu falan geldi.

Sümer diye biri var. Cin midir nedir, Sümer öyle dedi, Sümer'in kanı Allah'ın kanı gibidir falan gibi metinler var. Pis bi noktaya gidiyor :D

Videosu ve aynaya yansımış görüntüsü;

1112211.com/00/513.mp4

CH9Gldc.png

adam kendisinden 3. tekil olarak bahsediyor.

zamanın organik olmaması üzerine birşeyler yazmış onu okuyorum az önce de musluk tamiri anlatıyordu.

adam kendisinden 3. tekil olarak bahsediyor.

zamanın organik olmaması üzerine birşeyler yazmış onu okuyorum az önce de musluk tamiri anlatıyordu.

Abi çok spoiler veriyorsun bi merak unsuru artıyor bende neresindesin acaba tam olarak :D

Abi adamın zaten kendini telefonunu vs saklamamış ifşa etmeme gibi bir durumu yok yani kendisini, birebir fotoğraflarıda var. Psikolojik sorunları aşmış bir insan yüksek ihtimalle.

@Ahmet KOLKOPARAN

Geri
Üst Alt