1112211.com

noluyo lan halka videosu falan geldi.

Sümer diye biri var. Cin midir nedir, Sümer öyle dedi, Sümer'in kanı Allah'ın kanı gibidir falan gibi metinler var. Pis bi noktaya gidiyor :D

Bi çok şey olduğu gibi inanç meselesi de karışmış zaten.

kuru.png

kendi sitenin trajını yükseltmek için bize yaptığın bir oyunsa şikayette bulunacağım hırboğlu

en son hepsii bu kodlar sayesinde, sümer hisseder tarzı yazısından sonra kafamda salad fingers canlandı. tam onun sesiyle okusana tam oturuyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=M3iOROuTuMA[/media]

ahahahaha bu slad fingers genel olarak gider ama bu adamın yazdıklarına. esprili bir tarafı da yok değil ama sümerin.

bak mesela:

367.jpg

Abi nasıl atlayarak okuyabiliyorsunuz hepsi kendi içinde bir macera,yakarış,sitem vs vs barındırıyor yapmayın böyle :D soluksuz 132'ye geldim

Kafam yandı okumaktan.

Ufaktan tırsmadım da değil kodlar ile falan ilişkisi olan biri

Rastgele tıkladığım linklerde battaniye ve helva fotosu paylaşmış. Her yere de yazılar eklemiş ama okumadım. Biri özet geçerse derdini anlarım , geçmezse de çok da önemli bir şey kaybedeceğimi zannetmiyorum.

"büyük hayal kırıklığı yaşayan zeki birinin zamanla ruhsal dengesini kısmen yitirdikten sonra açtığı sitedir.

öyküsünün en belirgin düğümlerinden biri ailesinin işlettiği ama fazla kazanmayan restoran ile önceleri iyi giden ve ona para kazandıran ancak sonraları sorun olan eski sitesi arasında bir bağlantı olması. kendisine para kazandıran sitesine bir şey oluyor ve bu sümer'in durumunu tamamen bozuyor.

ruhsal durumunun bozulmasıyla (muhtemelen tehdit nedeniyle) ailenin kendisini polise veya devlet kurumlarına şikayet ettiği ve buna bağlı olarak da türkiye'ye gönderildiği de ortada. bir aile dramının son aşaması olarak ailesinin kendisine abd'den gönderdiği "family support" ile geçimini sağlıyor. bu family support sümer'i daha da kırmış."

"2007'de yaptığı site gayet profesyonel bi video sitesi, bu site yüzünden başı polisle belaya girmiş, amerika'dayken hapse düşmüş. ondan sonra psikolojisi bozulmuş, birkaç kere akıl hastanesine yatırmışlar. ailesiyle de arası bozulmuş o zamandan sonra. şu fotolarda anlatmış.

222

392

186

burada kendisiyle dalga geçenlerden çok daha zeki birisi olduğu belli. gayet güzel python ve php biliyor."

Abi 2-3 günde ancak tamamını okuyup günceleyi yakalayabildim çok özgün ve değişik bir kafası olan abimizin blogu olarak değerlendirebileceğimiz bir site asli amacı bu olmasada biz takipçileri tarafından öyle görülmekte en azından.Bu konuları merağı eğilimi birazcık bile olan birini hemen kendine çekecektir Sümer abimiz.Üstüne bir dizi,film veya romanmışcasına oturup saatlerce analiz yapılabilir ben kendi adıma abimizi moden bir evliya/yazar olarak ilan ettim.Kişilik olarak çok naif,kırılgan,hassas ve geçmişinde epeyce yaralar barındıran ulvi kişi.

Ekşiyi takip ettiği aşikar belki futbollada alakası varsa burayıda görme olasılığını düşünerek kendilerine saygılarımı iletiyorum umarım hep yazmaya devam edersin ve düşündüğün gibi bizim erişimimizi engellemezsin siteye.

Yeşil mercimek güzeldir! Kahrolsun Nurten!!

SUMER IS LEGEND

Geri
Üst Alt