Öner Güzel
Kırmızı Üye
- 25 Kasım 2012
- 1.544
- 56
- 738
An itibariyle son bulmuş bir efsanedir. Son günlerde adına verilen siparişler, yapılan şakalar canını iyice sıkmıştır ve kaçınılmaz son, kısa sürede gelmiştir. Zamanında "motiono" gibi mükemmel bir isimle YouTube rakibi bir site açmış, sloganını da "everything in motion" olarak belirlemiş. Bazı videolar 500 bin izleme rakamına ulaşmış, o yıllar için çok iyi bir rakam. Site gitgide büyürken telif hakları ile baş edememiş ve FBI, CIA gibi kuruluşlarla başı derde girmiş, sonunda sitesi kapatılmış. Bu durum hayatında kötü bir dönüm noktası olmuş. Sümer, kendisi hakkında deli, şizofren gibi nitelikler söylenmesinden hoşlanmamış, ailesinin etrafta "oğlumuz hasta" gibi sözler söylemesinden rahatsız olmuş ve İstanbul'da dedesine ait olan eve yerleşmeye karar vermiş.
Telefon görüşmesi pahalı olacağı için Sümer, tabiri caizse teknoloji özürlüsü ailesine bir tablet almış ve onların kendisinden haberdar olması için bu basit siteyi kurmuş. Neticede çoğumuzu üzerek, siteyi bu sözlerle kapatmıştır.
"
SON
bu filim sona ermiştir.
Ne Amerikada filim çevirebiliyorum nede Türkiyede.. hepsi bozuktur."
Ben, kendisini çok sevdim. Onun hayatını, düşündüklerini sürekli bu sitede yayınlamasını, reklam alıp bu siteden geçimini sağlamasını isterdim; zoruna giden "family support" olmadan.
Telefon görüşmesi pahalı olacağı için Sümer, tabiri caizse teknoloji özürlüsü ailesine bir tablet almış ve onların kendisinden haberdar olması için bu basit siteyi kurmuş. Neticede çoğumuzu üzerek, siteyi bu sözlerle kapatmıştır.
"
SON
bu filim sona ermiştir.
Ne Amerikada filim çevirebiliyorum nede Türkiyede.. hepsi bozuktur."
Ben, kendisini çok sevdim. Onun hayatını, düşündüklerini sürekli bu sitede yayınlamasını, reklam alıp bu siteden geçimini sağlamasını isterdim; zoruna giden "family support" olmadan.