- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Bugün pek bi kudurgansınlan belhandayla ne alakası var zırt pırt yazmayın her yerehem konuda dansöz var, yazsana lemina babel donk falan takımın dansözleri bunlar değil mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün pek bi kudurgansınlan belhandayla ne alakası var zırt pırt yazmayın her yerehem konuda dansöz var, yazsana lemina babel donk falan takımın dansözleri bunlar değil mi
UZABugün pek bi kudurgansın
Mütedeyyin ve yerli yersiz eleştiriliyor diye???nedenini bilmediğim şekilde adamı seviyorum günahıyla sevabıyla!
etkisi yok değilMütedeyyin ve yerli yersiz eleştiriliyor diye???
Mütedeyyin ve yerli yersiz eleştiriliyor diye???
Bilmiyorum gece vardiyasını da takip etmiyorum oysa kiSen niye yatmadin hala?
Vardiya takipçisi misin abi?Bilmiyorum gece vardiyasını da takip etmiyorum oysa ki
Rahatsızlık mı verdik abi
Yoo ama teşkile göre shift zamanı bazen değiştiriyorum şu an öyle bir şey de yok diyorumVardiya takipçisi misin abi?
Bilmiyorum gece vardiyasını da takip etmiyorum oysa ki
Rahatsızlık mı verdik abi
Evet yatayım ben allah rahatlık versin sizin yatmanıza daha var kontrol et olmadıYok be, dalga geciyorum. Iki saat once Allah rahatlik versin demistin de
Duygular karşılıklı demek ki. Sana gidecek puanlar çöpe gitsin daha iyi.Günaydın. Keyifli cumalar.
Puanlarımı yolladım. Erman Türker'e umarım puan vermemişimdir. Gerisi önemli değil.
Atom parçalamadık biz de aman üstat maddi durumunu bozma sen bize lazımsınİşim çıktığı için puanları yollayamayacağım, ku