- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 2.238
30-40 yarışmaya katılmışımdır, kemiksiz de 10-15 yarışma düzenlemişimdir ben de anlamadım senlik bir durum yok yani.Ben anlamadım bir şey. Sonuçların açıklandığı konuda neler oluyor? Cidden soruyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30-40 yarışmaya katılmışımdır, kemiksiz de 10-15 yarışma düzenlemişimdir ben de anlamadım senlik bir durum yok yani.Ben anlamadım bir şey. Sonuçların açıklandığı konuda neler oluyor? Cidden soruyorum.
O puanlama Batuhan ın değildi, yanlış ekledi, değiştirecek şimdi.Ben anlamadım bir şey. Sonuçların açıklandığı konuda neler oluyor? Cidden soruyorum.
Maalesef şike lobisi Levent Abiyi rehin almış gibi görünüyor.....Ben anlamadım bir şey. Sonuçların açıklandığı konuda neler oluyor? Cidden soruyorum.
kingpayın ahı var ahı
Bir hayli komik bir espri idi yüreğine sağlık.Şike iddialarına inanıyorum. Zira az önce daha çok puanım vardı.
Bir hayli komik bir espri idi yüreğine sağlık.
Hahahahahaha Erman 12 vermiş ona.Miley’in 12 almasından kıllanmalıydık
Ters girmiş puanları
Çek sinene sus @Levent Akgün e bulaşmaLevent Abiyi çok seviyorum. Yaşı da büyük. Bu rezillik sebebiyle küfür de edemiyorum. Öfkemin asıl kaynağı bu talihsiz tesadüf!
Hahahahahaha Erman 12 vermiş ona.
Sen oyun havası falan mı yolladın yoksa?Erman abi ortalığı yıktı geçti Miley ben burdayım diyor. Ben de 3de 0 ile yola devam ediyorum