Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.837
- 21.087
- 2.643
Bende o bilgi yokHarbi hangi şarkı kimin yazın bari.
Boku çıktı nasılsa yarışmanın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende o bilgi yokHarbi hangi şarkı kimin yazın bari.
Boku çıktı nasılsa yarışmanın.
Rivers and Roads kaç puan kaldı bi söyleseneBende o bilgi yok
Levent Ağabeyin çok geçerli ve önemli bir sebebinden yarışma uzadı. Benden açıklamamı istemişti ama çok yoğunum o yüzden müsait değilim. 1-2 arkadaştan rica etmiştik ama onlarda beceremedi. En iyisi iptal etmek.
Puanları birisi kopyalayıp yapıştırsın buraya biz toplarız bu postu atana kadar sen de yapabilirsin üstat illa şatafata gerek yok kiLevent Ağabeyin çok geçerli ve önemli bir sebebinden yarışma uzadı. Benden açıklamamı istemişti ama çok yoğunum o yüzden müsait değilim. 1-2 arkadaştan rica etmiştik ama onlarda beceremedi. En iyisi iptal etmek.
Gonderirsen ben pazar aksamina kadar aciklarim
Renktaş pazar akşamı falan derken iş çok uzadı
Renktaş pazar akşamı falan derken iş çok uzadı
Üstat ne varsa eski topraklarda var diyeceğim de Levent Ağabey de dinazorduPazar aksamini en gec manasinda soyledim. Hatta simdi gonderirsen siz sabaha kalkmadan sonuclari aciklarim.
Üstat ne varsa eski topraklarda var diyeceğim de Levent Ağabey de dinazordu![]()
Ben de morruğum ağabey idefiksle hopdediks en sevdiğim ikili idi ayrıcaHopdediks sen kime dinozor diyon?![]()
İnşallah üstat hangi mehmet açıklayacak gibi duruyor?Mehmet açıklaycak gibi durun bakalım. Yoksa Arif açıklar
İnşallah üstat hangi mehmet açıklayacak gibi duruyor?