Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.237
- 13.889
- 403
@Onur Adıbelli katilabilseydim gozum kapali 12 vermistim. Cok sevdigim bir parça 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyse ki katılamamışsın@Onur Adıbelli katilabilseydim gozum kapali 12 vermistim. Cok sevdigim bir parça![]()
Çok teşekkür ederim kanksReis sup. mod olmuşsun. Asıl ben tebrik ederim![]()
Neyse ki katılamamışsın
Sondan 8. Oldum sanırım.@Sertan Nalbant abim. Ne yaptın bu yarismada? Kime karşı cephe aliyoruz?
Benden sana sifir cikmis yav.@Onur Adıbelli kanka 8 değil ama 6 puan vermişim, daha öncelerde de dinlediğim bir parça, listemde var![]()
Canın sağ olsun kankam. Kıl payı küme de kaldım, bu yeterliBenden sana sifir cikmis yav.Ah Bu Ben ile katilsaydin 8 puanin vardi.
![]()
Bir dahakineBelki sana sampiyonlugu getirecek pointsleri verirdim ya! Deme oyle!
iki kez üst üste düşmeyiz herhalde abi, düşersek REZİLLİK tabi116nci Eurovisiona katılabilmenin hakli ikilemini yaşıyorum. Bir yanım cezam bitti diye sevinirken, obur yanim yine kume duseceksin diyor.
Barış abiyle katılabilseydin belki dereceye oynardın sup modumCanın sağ olsun kankam. Kıl payı küme de kaldım, bu yeterli![]()
Sen trollüğüne geliyorsun ciddiye almıyosun kiiki kez üst üste düşmeyiz herhalde abi, düşersek REZİLLİK tabi
hayır yav scatman'in şarkısı için diyorsan çok güzeldir ama beğenilmedi SAYGI DUYARIMSen trollüğüne geliyorsun ciddiye almıyosun ki
Konseptsiz benceKonseptli güzel mi yoksa konseptsiz mi olsun bundan sonra
Sağlık olsun ya moddaş. Barış abinin o parçası pek bilinmiyor ama çok hoş bir parça bence. Bu arada yarışma için emeğine sağlık tekrardan, müthiş bir performans ve emek, alkışı hak ediyor açıkçası.Barış abiyle katılabilseydin belki dereceye oynardın sup modum![]()
Konseptli güzel mi yoksa konseptsiz mi olsun bundan sonra
Seks öncesi moda sokan şarkı temalı bir konsept olabilir modumKonseptli güzel mi yoksa konseptsiz mi olsun bundan sonra