- 19 Mart 2014
- 28.205
- 29.658
- 2.598
Rakiplerimizi bir görelim.
Acaba kimler küme düşecek. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi tavsiye yönetimin kendisinden geldiYine ayarlamalar,yine dolaplar dönmekte
İsmail bu sefer düşersin gibi geliyor.Yine ayarlamalar,yine dolaplar dönmekte
Ermen en fazla izliyordur hayalindeki oyunu oynama ihtimali yok çünkü yeterli donanımı yok he he he heM. Arslaner tuvalet kağıdı ve baklagil stoklamakla, Ormin Türker de bilgisayar oyunu oynamakla meşgul olabilir.
ben miİsmail bu sefer düşersin gibi geliyor.![]()
ALLAH'IN BELASI BEYAZ TÜRK!!!Ermen en fazla izliyordur hayalindeki oyunu oynama ihtimali yok çünkü yeterli donanımı yok he he he he
Lütfen sosyal mesafemizi koruyalım tv'lerde bas bas bağırıyorlar. Kendini riske atma özgürlüğün var ama toplumu riske atamazsın.
Şaka değil yav %100 oyun videosu izlemiştir paso. Dikkat ettiysen aynı cümle içinde hem paso hem de %100 kullandım o derece eminim.Nerelerdesin yav
Şaka değil yav %100 oyun videosu izlemiştir paso. Dikkat ettiysen aynı cümle içinde hem paso hem de %100 kullandım o derece eminim.
Tahir bitti sen mi başladın MK!!Lütfen sosyal mesafemizi koruyalım tv'lerde bas bas bağırıyorlar. Kendini riske atma özgürlüğün var ama toplumu riske atamazsın.
İzledim doğrudur da oyun da oynadım ayrıcaŞaka değil yav %100 oyun videosu izlemiştir paso. Dikkat ettiysen aynı cümle içinde hem paso hem de %100 kullandım o derece eminim.
116ya hazırlanıyorum admirim 115te yarışacak psikoloji kalmadıYaz kardeşim. Uğur’a sorun onu da ekleyin düşme olmasın eksik varsa.
MUKEMMELLLLLLLLLLL
Neşet Ertaş gelecek olsa sınırı 10 dakkaya çıkarırdım4 dakikalık sınır sanırım Neşetçilerin önünü kesmek için getirilmişti.